{ C-pap pauser // Kalle`s første næsenusser }

C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24

C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24

Igennem de sidste par uger er vi begyndt, at lade Kalle holde c-pap pauser. Til største fornøjelse for både ham og os. Det er simpelthen en ubeskrivelig dejlig følelse, at se ham uden alt det dumme udstyr. Og selvom hans næse bære tydeligt præg af, de mange måneder med respiratorslanger der har udvidet næseborene, og nu det konstante tryk fra c-pap masken der presser næsen opad, så synes jeg, at han er noget af det smukkeste #ItsAMomThing

Billedet øverst i dette skriv er taget i fredags, hvor jeg var vidne til en helt særlig hyggestund mellem far og søn efter dagens bad. Det var også der Kalle fik sin aller første næsenusser. Sekundet efter at Store S havde bukket sig ned og nusset sin næse mod hans, fik de øjenkontakt, og sjældent har jeg set så stort et smil på Kalle`s læber. Jeg blev blød om hjertet lige der, og selvom Store S nok ikke er meget for at indrømme det, så så jeg hans hjerte smelte ♥

De første gange vi forsøgte med pauserne, gik han nærmest i panik. Nu hvor han har fundet ud af, at der ikke sker noget farligt, tvært imod, så bliver han helt saglig, så snart vi tager masken af ham. Han pludrer, smiler og kommunikerer endnu mere, og bevæger sig også meget mere frit. Han bliver så til gengæld rigtig træt af os, når han finder ud af, at det er tid til at få udstyret på igen. Sikke en fantastisk følelse det bliver den dag, hvor vi kan tage den af ham for aller sidste gang.

Da vi startede med pauserne varede de få minutter, og Kalle`s vejrtrækning blev både hurtigere og en smule mere besværet. Nu varer de 20-30 minutter (!!), og hans vejrtrækning bliver stort set ikke påvirket af det. Det er virkelig fantastisk at opleve, og giver os så meget håb om en nær fremtid uden udstyr.

Han er stadig meget afhængig af sin ilt (dog kun 21-25 %), så vi holder en tragt med ilt i nærheden af hans ansigt, når ikke han har c-pap masken på.

Selvom vi ikke har holdt pauser tidligere, så har det lykkedes mig, at få taget et par billeder indimellem, når vi har skiftet maske mm. Det første allerede i november, inden Kalle for alvor fik syge lunger. Se alle billederne sidst i dette skriv, det er noget af en udvikling vores lille fighter har været igennem.

// Camilla

C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24
21. november 2016
1. december 2016. Netop rundet sit første kilo
C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24
9. marts 2017
C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24
3. april 2017
C-pap pauser, c-pap, baby, bpd, bpdlunger, ekstremt præmatur, født uge 24
13. juni 2017

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

 

5 comments / Add your comment below

  1. Han er en virkelig køn knægt også selvom han har spor fra udstyret og en mor synes altid hendes barn er meget smukkere end alle de andre børn <3

    1. Åhhh tak – som mor lapper man jo alle komplimenterne i sig. Vi synes i hvert fald selv, at han er en ret så lækker bøf <3

  2. Hvor er det dejligt med de gode øjeblik hvor alt udstyr er taget væk for jeres lille dreng . Tak fordi du vil dele det med os, det giver meget mere end du aner når vi får lov til at se den store udvikling jeres lille dreng gør i disse mdr .

  3. Jeg har så dyb respekt for i hænger sammen som familie og det rører mig at se alle billederne her og på Instagram ❤️ I er så seje og dejligt at blive mindet om at alting i livet ikke kommer af sig selv men at vi som forældre kommer langt med en positiv indstilling 👊🏻

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow