{ Afskedsgave // Angels in disguise }

Afskedsgave, sygeplejerske, OUH, h56, neonatalafdeling, præmatur, minifabrikken, minifabrikken.nu, gave til sygeplejerske

Afskedsgave, sygeplejerske, OUH, h56, neonatalafdeling, præmatur, minifabrikken, minifabrikken.nu, gave til sygeplejerske

Når man har tilbragt så mange måneder samme sted, og været igennem så intensivt forløb som vores, så vil man gerne sige ordenligt tak. Store S og jeg var enige om, at en afskedsgave til afdelingen på OUH ville være på sin plads. Men hvad giver man lige til de mennesker, der bærer hele æren for, at vores Kalle stadig er i live? Det der med en kage eller en dåse Quality Street virkede ikke rigtigt tilstrækkeligt. Ikke engang hvis vi havde valgt en ægte fynsk brunsviger 😉

Jeg gik i tænkeboks, googlede løs og forsøgte at være lidt nytænkende. En lille ide spirede, og jeg delte min ide med det mest kreative menneske jeg kender – Winnie fra Minifabrikken.nu. Hun forstod heldigvis mine tanker, og kreerede den fineste løsning.

Afskedsgave, sygeplejerske, OUH, h56, neonatalafdeling, præmatur, minifabrikken, minifabrikken.nu, gave til sygeplejerske

Nu hænger gaven fra os og pynter så fint på væggen midt på afdelingen. Og forhåbentlig vil de kigge en ekstra gang på den i ny og næ, og minde hinanden om hvor vigtigt et stykke arbejde de gør. Både fagligt og ikke mindst menneskeligt. Og vil lige for god ordens skyld pointere, at selvom vi har valgt en sygeplejerske som symbol, så er den lige så meget dedikeret til alle de fantastiske læger også.

Hvis I har andre gode gaveideer, så del dem endelig i kommentarfeltet. Måske der sidder andre i samme situation, der kunne bruge lidt inspiration?

Læs eventuelt også En hyldest til vores sygehusfamilie, hvor jeg deler vores dybe taknemmelighed ♥

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg gav neonatal i Aabenraa et navnetog, hvor der stod “Neonatal”, flere af sygeplejerskerne have beundret vores dreng Aksels navnetog 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow