{ I næste uge // Hjem, helt ægte hjem }

Hjem, mor og søn, bpd, bpdlunger, præmatur, optiflow, baby i optiflow

Hjem, mor og søn, bpd, bpdlunger, præmatur, optiflow, baby i optiflow

Vi har krydset fingre, bedt og plaget en lille smule. Kunne det da ikke være muligt, at komme hjem lidt før planlagt? Bare lidt? Jeg har virkeligt forsøgt alt, og ikke ladet nogen være i tvivl om, at vi er mega klar til at komme hjem – også selvom det skulle være med meget kort varsel. Og nogle gange viser det sig jo, at det betaler sig at være lidt vedholdende.

En sygeplejerske kommer smilende ind af døren idag. “Jeg har fået den ære, at fortælle jer, at Respirationscenteret har fået et afbud. De har en tid til jer på tirsdag”.

På tirsdag? Nu på tirsdag? Jeg var en stor forvirring af smil, gåsehud, tårer i øjenkrogene og en lille smule skepsis. Den besked var næsten for god til at være sand. Men det er altså helt rigtigt, og da vi først forstod det, så tog det os ikke mange minutter, at få koordineret pasning af Sille, lave indkøbsliste over det mest nødvendige, og begynde at pakke nogle af vores ting på sygehuset ned. Vi er i sandhed mere end klar.

Vores hjælperhold er også klar, og efter jeg fik en lang snak med bureauet i eftermiddags, så har jeg en rigtig god mavefornemmelse. Jeg er sikker på, at det bliver et rigtig godt samarbejde mellem os, vores hjælpere og bureauet, og jeg glæder mig så meget til, at møde dem alle. Jeg arbejder jo selv som personlig hjælper (når jeg ikke lige er gravid/har barsel/er indlagt), og den indsigt og erfaring håber jeg kommer mig til gode nu, hvor jeg pludselig står på den anden side.

Hvis alt kommer til at gå som planlagt på Respirationscenteret, så bliver vi udskrevet på næste fredag eller lørdag. Altså udskrevet! Som i, I-må-tage-HJEM-udskrevet. Sådan ægte hjem, alle fire ♥ Det er næsten ikke til at begribe. Det er jo lige om lidt. Dagen vi har ventet på siden Kalle kom til verden i oktober sidste år. Dagen hvor han endelig skal se sit hjem. Jeg forudser, at det bliver en emotionel dag, langt ud over det sædvanlige. Bare tanken om, at gå ind af hoveddøren med Kalle i armene, får mit hjerte til at banke hurtigere og tårerne frem i øjnene. Det bliver en dag vi aldrig glemmer, et af de mest dyrebare minder.

Store S er i skrivende stund i fuld sving med, at male køkkenet derhjemme. Det har han nemlig lovet mig at gøre, inden vi blev udskrevet 😉 Ellers mangler vi vist bare projekt gøre-Kalle’s-værelse-hyggeligt, og projekt Sille-vil-have-et-danse-fe-værelse. Det kan vi gå og hygge os med, når vi er samlet derhjemme.

Fik jeg nævnt, at vi kommer hjem i næste uge? I næste fu**ing uge! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lykkelig jeg er lige nu. En sovende Kalle i optiflow ved min side, og tanken om hjem #AltErLove

// Camilla

Husk at I altid er velkomne til, at stille spørgsmål eller smide en hilsen i kommentarfeltet.

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

7 comments / Add your comment below

 1. Årh jeg sidder med tårer i øjene!! Glæden på den anden side af skærmen føles så ægte, hjertebankende og glædesfyldt efter at have fulgt med i over 1 år i jeres utrættelige, seje, hårde og alligevel optimistiske kamp! Det er så ubeskrivelig velfortjent!!! Jeg er virkelig så glad på jeres vegne og jeres seje Kalle og Sille. Hold op I har gjort set godt. Og Camilla – i mine øjne er du ikke bare mommy of the year, men of the freakin’ century ❤️ #AltErVirkeligLove

 2. Hvor er det bare årets bedste nyhed ☺ det bliver så godt for jer alle at blive samlet. I er verdens sejeste familie 💪 . Du skrev tidligere at i selv klarede alt om Kalle, må jeg spørge om hvad hjælper teamet skal / hvad deres opgave er? Kunne se det er døgndækning.

 3. Det er bare det bedste der kunne ske smukke❤ jeg er så glad og helt rørt på jeres vegne, at I endelig kan blive samlet hjemme i jeres skønne hjem alle 4😍💙❤
  Kæmpe kæmpe kram til dig og resten af familien😘

 4. Hvor er det dejligt for jer!
  Har lige opdaget din blog og læst alle indlæg igennem. Blev bare lidt nysgerrig på, hvilke fremtidsudsigter der er for Kalle? Vil du måske dele lidt om det?
  I er seje! 💪💪💪

 5. Søde Camilla, jeg har ikke skrevet igennem tiden i har været indlagt, men du skal vide jeg har fulgt jer og lille Kalle hele vejen. I er i sandhed en ægte fighter familie og hvor er jeg bare glad for at høre den dejlige nyhed <3 sender jer alle de varmeste tanker og håb om en fantastisk fremtid !!
  Stort knus og kram fra Mark, Silje, Elias og jeg <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow