{ Den første rigtige trilletur // En lille hilsen fra en lykkelig, samlet familie }

Trilletur, baby i c-pap, Ribe,

Trilletur, baby i c-pap, Ribe,

Alle forældre husker sikkert den der helt særlige følelse, når man tager på den aller første trilletur med barnevognen og det nyfødte vidunder. Den følelse kan I gange med 100, så ved I nogenlunde, hvordan jeg havde det igår. Da vi for første gang pakkede Kalle i barnevognen, og slentrede en tur hen ad vejen, alle fire ♥, det eksploderede mit hjerte i lykke. Det føles bare så normalt, så fantastisk og helt rigtigt.

Trilletur, barnevogn, baby i c-pap, ilt, optiflow, baby med ilt, ekstrem præmatur

Trilletur, barnevogn, baby i c-pap, ilt, optiflow, baby med ilt, ekstrem præmatur

Som I kunne læse i mit skriv om at kunne gå en tur med sin baby, har Kalle ikke oplevet meget andet end sygehusets kedelige omgivelser. At han skulle blive mere end 10 måneder gammel, før han fik sin første rigtige tur i en barnevogn, det er næsten ikke til at forstå. Men OMSIDER lykkedes det, at komme hjem til noget der minder om et almindeligt familieliv. At det så er med både c-pap maskine, ilt og et helt team af hjælpere, det er blot en lille, ubetydelig bagatel i vores verden pt.

Trilletur, Kalle's kamp, c-pap, optiflow, baby i c-pap, baby med ilt

Weekenden, de første dage hjemme, er gået over al forventning. Altså virkelig! Jeg er så glad og lettet over, hvor godt Kalle har klaret det hele. Både trilletur, de nye omgivelser og de helt nye rutiner. Det vil jeg skrible mere om en af de kommende dage, når alle oplevelserne og følelserne er blevet fordøjet lidt. Ville bare lige  sende jer et lille hilsen her fra en lykkelig, samlet familie ♥

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

6 comments / Add your comment below

  1. Bliver helt rørt. At følge dig på instagram har virkelig lært mig at sætte pris på de små ting i livet – for det er ikke en selvfølge at alting går lige efter bogen og indimellem så glemmer vi at nyde nuet i en travl hverdag. Så tak … og nyd nu bare de næste mange dage med din lille familie … så glæder vi os andre til at høre mere når du igen finder tid.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow