{ Tid til at prioritere MIG // Nye mål }

I elleve måneder har jeg været indlagt. Først tre uger som gravid og sengeliggende, og de resterende som mor til et alvorligt sygt barn. Inden da kæmpede jeg mig igennem de første hårde måneder af en noget kompliceret graviditet. Nu er vi endelig landet hjemme, og selvom jeg stadig er mor en ti måneder gammel baby, der er højspecialiceret lungepatient, så vender lysten og overskuddet til, at gøre noget godt for MIG stille og roligt tilbage.

Det seneste år har været præget af sygdom, bekymringer, daglige kampe, fysisk inaktivitet og usund kost. Frisk luft og sollys har været en luksus, som jeg, i bedste fald, har tilladt mig selv en gang om ugen. Mine egne behov er blevet skubbet langt i baggrunden, og mit fokus har udelukkende været på mine to små guldklumper og Store S, og hvordan jeg kunne få dem bedst muligt igennem vores mareridt. Det har sat sine tydelige spor på både min krop, mit sind, min hud og mit selvværd.

Nu kan jeg mærke, at for at fortsat kunne være en god mor og kæreste, så er jeg også nødt prioritere mig selv, og gøre nogle af de ting, der er gode for mig. Store som små. Jeg har sat mig nogle “mål”, som jeg vil dele med jer. Det forpligter ligesom lidt mere, når først man har delagtiggjort andre i sine planer.

• Jeg vil gøre en aktiv indsats for, at mindske mine bækkensmerter.

• Fysisk aktivitet i form af daglige gåture. Når bækkenet engang tillader det, vil jeg gerne have genoptrænet hele min krops muskulatur og smidighed.

• Jeg vil prioritere de relationer der har værdi for mig. Og blive bedre til at sige nej til de ting, som jeg gør udelukkende af pligt.

• Jeg vil blive bedre til, at tale pænt til og om mig selv og min krop.

• Gøre flere af de små ting der gør mig glad, og prioritere tid uden børnene. Det kan være ting som, at få ordnet negle, spise en frokost og sludre med en veninde, læse en bog, skrive på bloggen, tage på date med Store S, give mig selv lov til, at sidde og glo tomt ud i luften en time. Uden at have dårlig samvittighed.

Der er mange flere ting, som jeg gerne vil gøre/ændre, men de fem ovenstående punkter er dem, der får mit fokus i første omgang. Jeg vil kæmpe en kamp for, at komme til, at føle mig som MIG igen. Og ikke blot den trætte skygge, som jeg til tider blot føler mig som.

Allerede imorgen starten kampen mod mine invaliderende smerter i bækkenet. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med Bailine i Ribe, som vil forsøge at hjælpe mig med deres smertebehandlinger. Det er et forløb jeg ser meget frem til, og jeg håber virkelig, at det har den ønskede effekt.

Dette blev et lidt anderledes skriv fra mig, og der vil fremadrettet komme flere af den slags – dem der ikke udelukkende  handler om vores liv som fighterfamilie. Bloggen vil forsat være et udtryk for, det der fylder i mit, vores, liv. Og jeg vil øve mig på, at det ikke kun skal være sygdom.

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

3 comments / Add your comment below

 1. Kære Camilla,
  Hvor dejligt st læse at du har lyst til at gøre noget for DIG!
  Jeg er lidt spændt på on du en dag får lyst til at dele effekten af smertebehandlingen hos bailine, her 10 måneder efter fødsel har jeg fortsat ondt i mit bækken, og det er faktisk mere invaliderende end jeg selv går og tror.. Jeg har gået til kiropraktor indtil nu, hvilket også har hjulpet, men overvejer da nu om man skulle prøve bailine – det var jeg ikke selv kommet på! Så tak for tippet😊

  1. Hej søde Laura <3

   Jeg er ked af at høre, at du også bøvler med dumme bækkensmerter. Det er nemlig enormt invaliderende, og påvirker meget i hverdagen synes jeg.

   Jeg regner med, at få skrevet lidt om Bailine behandlingerne af to omgange. Et i løbet af en uges tid, og så et efter endt forløb. Måske en update midt imellem, hvis jeg synes det giver mening. Jeg håber inderligt, at det kan hjælpe mig – prøvede også både med fys. og kiropraktor efter sidste graviditet, men synes ikke rigtigt, at effekten var overbevisende. Og her efter anden graviditet, er det kun blevet værre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow