{ Små glimt fra Kalle’s værelse }

Drengeværelse, Minifabrikken, børneværelse, babyværelse

Drengeværelse, Minifabrikken, børneværelse, babyværelse

I er flere der har efterspurgt billeder af børnenes værelser. Et ønske jeg meget gerne vil efterkomme, men ingen af værelserne er helt færdige endnu. Når vi har fået det sidste på plads, vil jeg meget gerne vise dem begge rigtigt frem.

Indtil da vil jeg lige vise jer lidt små glimt fra Kalle’s værelse, da jeg har taget noget billeder til en test/anmeldelse, som jeg har fået lov, at lave af Tchibo`s nye danske webshop. Den fine mintfarvede lampe og de store opbevaringskasser er nogle af de varer, som jeg har modtaget derfra. Jeg er virkelig overrasket over, at kvaliteten er i top, selvom priserne er helt i bund, og webshoppen også fremstår en smule “billig” i min optik. Deres udvalg af interiør er ret så fint, hvis I skulle være på udkig efter lidt nyt. Og så er det til meget fine priser endda.  Hvis I har lyst til at læse min anmeldelse, så bliver den udgivet på bloggen Momster Test i næste uge.

Drengeværelse, børneværelse, babyværelse

Skabs-løsningen er lavet af serien BESTÅ fra IKEA, plakaterne fra Prik & Streg,  lampen fra Tchibo.dk (modtaget i forbindelse med test), og den fine hæklede trøje er lavet af vores dygtige nabo.

Drengeværelse, børneværelse, babyværelse, Tchibo.dk, Minifabrikken

Noget af det jeg er allermest glad for på Kalle`s værelse indtil videre, er de fine Koziol kupler med bagplader i træ fra Minifabrikken.nu. Synes simpelthen det ser SÅ fint ud!

Drengeværelse, babyværelse, børneværelse, bobles, Tchibo.dk

Drengeværelse, babyværelse, børneværelse, kay Bojesen

Henover vinduerne har vi lavet en ret fin løsning med en lang hylde, der fylder næsten hele værelsets bredde. Vi har genbrugt nogle gamle brædder, som vi har gemt fra renoveringen af vores hus, og købt nogle billige hyldeknægte fra House Doctor. Det samme har vi gjort på Sille`s værelse. Hylderne bliver på begge værelser brugt til, at få moderens lyst til dimserier styret, samt opbevare de af deres ting, der ikke helt er egnede til nysgerrige pilfingrer.

Drengeværelse, babyværelse, børneværelse

Tak fordi I kiggede med indenfor i husets drengeværelse. Kalle er blevet rigtig glad for sit værelse, hvor der både bliver trænet, leget og sovet en masse timer. Det er så skønt, at vi endelig kan give ham noget, der minder om en helt almindelig hverdag ♥

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow