{ Kampen mod bækkensmerter // Første del }

Bækkensmerter, mere glimmer, glimmeronsdag, glimmerstrømper, glimmersko
Bækkensmerter, mere glimmer, glimmeronsdag, glimmerstrømper, glimmersko
Nu starten kampen mod bækkensmerterne – Jeg angriber med Bailine og masser af glimmer ✨

// Sponsoreret indhold * //

Jeg delte med jer i forrige uge, at jeg taget en beslutning om, at tiden er inde til, at prioritere mig selv lidt. Og det vigtigste af mine nye mål er, at tage kampen op mod mine massive bækkensmerter. Min indbakke vidner om, at jeg langt fra er alene om den kamp. I er mange derude, der “bøvler” med bækkenet under og efter jeres graviditeter. Derfor vil jeg også gerne dele mine erfaringer herinde.

Da jeg blev gravid med Sille stiftede jeg ret hurtigt bekendtskab med bækkensmerter, der udviklede sig til bækkenløsning. Allerede halvvejs i graviditeten blev jeg sygemeldt, efter strenge ordrer fra både min fys. og jordemoder. Efter fødslen fortsatte smerterne, dog i mindre grad. Så snart jeg belastede bækkenet det mindste, vendte smerterne tilbage. Ikke på noget tidspunk mellem mine to graviditeter var jeg smertefri. Og da jeg så blev gravid med Kalle, tog smerterne for alvor til igen, allerede FØR jeg stod med den positive test i hånden. Også denne gang måtte jeg sygemeldes, faktisk nogle uger tidligere end ved første graviditet.

Under begge graviditeter modtog jeg behandling hos en fys., samt fik akupunktur for mine smerter. Akupunkturen havde for mig en stor effekt, og det vil jeg varmt anbefale andre gravide i samme situation, at give et forsøg. Men det er som om, at efter fødslerne er der intet der rigtigt har haft en positiv effekt. Det skal selvfølgelig siges, at jeg de seneste elleve måneder ikke har gjort noget aktivt for, at komme smerterne til livs. Al fokus har været på Kalle (og begge S’er, selvfølgelig), og jeg har stort set ikke bevæget mig. Til gengæld har jeg siddet utallige timer på diverse halvdårlige stole, mens jeg har våget over Kalle. Så min krops generelle fysiske tilstand er  dårligere end nogensinde – en muskelmasse der er nærmest ikke-eksisterende, spændinger og stivhed i hele kroppen, manglende energi, og smerter der påvirker mit humør, mit overskud og min fysiske formåen. Det skal være slut nu!!

På grund af mit svage bækken og de massive smerter er det endnu ikke en mulighed for mig, at begynde genoptræning. Jeg er simpelthen for svag til at træne. Og ja, det er nøjagtigt lige så sørgeligt, som det lyder. Hvis jeg går tur i mere end 15 minutter af gangen, så er jeg helt ødelagt efterfølgende. Det er mit udgangspunkt, så det kan da kun blive bedre. Ikk’?

Jeg har kastet mig ud i en alternativ form for smertebehandling og genoptræning af min krop. I samarbejde med Bailine i Ribe håber jeg på, at kunne få styrket mit bækken og muskulaturen omkring så meget, at jeg kan komme igang med, at træne rigtigt igen. Og hvad er Bailine så egentlig for noget? Det har indehaver Maj-Brit forklaret så fint på deres Facebookside, så jeg har tilladt mig, at låne hendes ord:

“Vi træner dine muskler ved, at stimulere musklerne med elektroniske impulser – vi efterligner bare dine krops egen naturlige proces. Vores simulator sender impulser til dine muskler, som jeg kan regulere i styrke, så den passer lige til din muskelstyrke. Og ja, så ganske enkelt bygger vi dine muskler op, det samme som ved styrketræning. Elektroniske impulser får dine muskler til, at trække sig sammen og slappe af, og sådan kører din Bailine træning uafbrudt i 24 minutter. Træningen er skånsom og overbelaster ikke svage muskler eller led.” 

Hvis det virkelig virker, så lyder det jo som den perfekte behandling til mig. Og det tror jeg på, at det gør. Så mit håb er, at jeg kan gå ind i 2018 med færre smerter, mere energi og overskud. At jeg kan løfte Sille op og give hende en krammer – uden mit ansigt afslører, hvor ondt det egentlig gør. At jeg kan vugge Kalle i mine arme – uden det føles som en fysisk udfordring, der blot skal udholdes og overståes hurtigst muligt. At mit humør ikke dagligt bliver negativt påvirket. At ting som at stå ud af sengen, en gåtur, at støvsuge i et enkelt rum, et par timer siddende ved spisebordet, en shoppingtur osv. ikke længere er forbundet med smerter. Ja, bækkensmerter er virkelig invaliderende, og påvirker næsten alt man foretager sig. Jeg tager kampen op, og har altså ikke tænkt mig, at tabe!! Hepper I mon på mig?

Hvis der sidder andre derude, der har gjort sig nogle positive erfaringer i kampen mod bækkensmerter, så del meget gerne i kommentarfeltet.

// Camilla

Bækkensmerter, Bailine, smertebehandling
Jeg har været afsted til mine første behandlinger, så inden længe kommer anden del af Kampen Mod Bækkensmerter – hvor jeg fortæller om min oplevelse, og om jeg kan mærke nogle foreløbige ændringer

* Jeg har indgået et samarbejde med Bailine i Ribe. Det betyder, at behandlingerne får jeg gratis, men jeg skal til gengæld dele min oplevelse og resultater. Jeg modtager ingen form for betaling for samarbejdet. Det er også vigtigt for mig, at lade jer vide, at vi har lavet en aftale om, at jeg deler min ærlige mening – altså også fortæller, hvis ikke jeg oplever positive resultater.

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow