{ Onsdags kærlighed // Noget om at sprede LOVE // Med glimmer -tak }

Onsdags kærlighed

Onsdags kærlighed

Her på Momster.dk er der et nyt tiltag: Onsdags kærlighed ♥ Det handler i sin enkelthed om, at sprede lidt kærlighed i form af anbefalinger af andre blogs. Et tiltag der er lige i min ånd, da jeg er af den overbevisning, at man aldrig kan give for mange komplimenter, anbefalinger eller likes. Jeg er rundhåndet med mine likes, når jeg bevæger mig rundt på de sociale medier, og har i mange år øvet mig på, at komplimentere mine medmennesker, når lejligheden byder sig. Både i den virkelige verden og online. Og faktisk synes jeg, at jeg er blevet ret så god til det. Man bliver da glad og dagen ekstra god, hvis man får et kompliment eller et skulderklap med på vejen – og man bliver faktisk lige så positivt påvirket, når man er den glade giver. Derfor vil jeg fremadrettet forsøge, at sprede lidt kærlighed herinde hver onsdag – men det bliver nok ikke kun til blogs. Håber det er noget, som I har lyst til, at læse?

Sidste onsdag skrev både Nina fra Berlinbaby  og Susanne fra HandiMor nogle meget pæne og varme ord om mig og bloggen. Jeg blev så glad og overrasket – den slags betyder virkelig meget, når man skriver om så personlige og ærlige tanker, og til tider tabubelagte emner. Så af hjertet tak til jer ♥        

Med glimmer tak, anbefaling, blog,

Min første anbefaling går til en blog, som jeg først for nylig har opdaget. Med glimmer – tak er en skøn blog, hvor Betina deler ud af stort og småt om livet som mor til to. Jeg er vild med hendes tilgang til livet, hvor hun forsøger, at drysse masser af glimmer på hverdagen. Og så har hun en fantastisk humor, der rammer spot on, hvis I spørger mig. Hop fx. lige ind og læs hendes skriv Til mødre der har alt – undtaget tid, som var det første jeg læste på hendes blog. Der kan man også gratis printe de sjoveste milepæls kort, til mor that is. Siden jeg læste det, har jeg fulgt trofast med.

Milepæls kort, milepælskort til mor, anbefaling, med glimmer - tak,
Print-selv milepæls kort til mødre – en sjov og anderledes barselsgave måske?

De lidt tungere emner er Betina heller ikke bange for, at berøre på bloggen. Hun gennemgår netop nu en hård skilsmisse, og hun deler sine tanker omkring det på en ærlig og fin måde.

Hermed er første omgang onsdags kærlighed sendt afsted. Hvis I har lyst, så må I også meget gerne sprede en masse kærlighed i kommentarfeltet, hvis I kender en blog, webshop, Instagramprofil eller andre der har fortjent en anbefaling #AltErLove

// Camilla

 

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow