{ Små glimt fra en dag i LEGOLAND // Tanker om at have et sygt og et raskt barn }

LEGOLAND
LEGOLAND

  Sille i centrum hele dagen <3

I torsdags havde Sille begge sine forældres udelte opmærksomhed. Noget der hører til sjældenhederne, når man har en lillebror. Nok endnu mere, når ens lillebror er alvorligt syg. Vi forsøger at give Sille og Kalle lige dele af vores tid, men realiteten er, at Kalle kræver mest lige nu. Og selvom vi på skift giver Sille alene-tid med en af os, så kan jeg godt mærke, at hun nogle gange savner, at have begge sine forældre for sig selv. Men sådan er det vel nok i de fleste familier, der har mere end et enkelt barn? Og selvom jeg godt ved, at vi har gjort vores allerbedste det sidste år, så kan jeg ikke holde de små djævelske jag af dårlig samvittighed helt væk. Tanker om alt det Sille har måtte undvære, alt det jeg selv er gået glip af i hendes hverdag, og alle de stunder, hvor hendes behov og ønsker har måtte tilsidesættes. Det gør sgu ondt, gør det så. Også selvom jeg inderst inde godt ved, at hun ikke har følt svigt, og at vi faktisk har løst “opgaven” med et indlagt barn og et der hjemme på en rigtig god måde. Er det der med dårlig samvittighed, mon bare en mors evige lod?

Så det betød virkelig meget for mig, at vi havde muligheden for, at tilbringe en hel dag i LEGOLAND sammen med hende i torsdags – lillebror blev hjemme sammen med mormor og moster.  Vi havde inviteret Sille’s veninde Dagmar og hendes  far med. De to tøser er uadskillelige, og fniser mere end et par forelskede teenagepiger.

LEGOLAND, camamamilla

Desværre var Dagmar ikke helt på toppen, men det holdt ikke Sille tilbage. Det var hendes første gang i LEGOLAND, og bestemt ikke den sidste. Vi havde faktisk været lidt i tvivl om, der mon var noget hun kunne prøve, om hun måske var lidt for lille endnu, og om dagen ville blive lidt lang for hende. Uden grund. Der var virkelig mange sjove forlystelser, der egnede sig rigtig godt til en stor pige på 2 år. Og så var der også en virkelig fin Duplo-legeplads, hvor man trygt kunne slippe børnene løs, hvis forældrene nu skulle få brug for en lille pause 😉

LEGOLAND
Når man tør prøve forlystelserne på egen hånd, så vokser selvtilliden
LEGOLAND, LEGO friends
Et billede sammen med LEGO Friends figurerne er åbenbart obligatorisk
LEGOLAND
Begejstringen ville ingen ende tage, da Sille vandt verdens største elefant. Forældrene kunne godt have ønsket sig, at den var en anelse mere diskret 😉

Sidst jeg var i LEGOLAND, var jeg omkring 10 år gammel, og der er virkelig sket meget siden. Det er jo blevet kæmpe stort, og vi nåede kun igennem en brøkdel af det i torsdags. Vi fik fx. slet ikke set det store akvarie, Atlantis, med både fisk og hajer. Det havde Sille ellers glædet sig meget til. Så næste år vil vi altså have sæsonkort, og så skal LEGOLAND udforskes fra den ene til den anden ende. Og indrømmet, så er jeg også selv barnligt begejstret for forlystelsesparker – i særdeleshed  de vildeste forlystelser kan jeg ikke få nok af.

Og som jeg startede med at skrive, så nød Sille virkelig, at have vores fulde opmærksomhed. Men på trods af det, så spurgte hun til Kalle mange gange i løbet af dagen. Og så måtte jeg love hende, at han måtte komme med næste år. “Det er synd for Basse, at han ikke må komme i LEGOLAND, mor. Jeg savner ham”. Jeg behøver vel næsten ikke forklare,  hvor meget mit hjerte smeltede lige der? ♥

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

3 comments / Add your comment below

 1. Nu har jeg jo læst med på alle dine blogindlæg.
  Og jeg ELSKER det.
  I er bare en super sej familie.
  Jeg begyndte at græde glædes tårer da jeg læste at i var kommet hjem med Kalle.
  Min store pige Clara spørger tit om hvor Sille er henne. De mødtes jo nogen gange på OUH da jeg var indlagt med Marie.
  Glæder mig til mange flere indlæg fra dig og din dejlige familie.
  Knus og kærlige tanker fra Tanja.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow