{ Tilbage til livet // Søndag på Rømø // Ny vogn }

Thule, bring your life, Rømø, babyjogger
Thule, bring your life, Rømø, babyjogger
Søskendekærligheden vokser og vokser <3

// Indeholder produkt modtaget til test * //

Det er søndag aften, og jeg sidder her i sofaen og funderer over, hvad der har gjort mig i så pokkers et godt humør idag. Det kunne selvfølgelig være det fantastiske vejr, med den skønneste lune efterårs sol? Måske det, at vi har været på tur alle fire? At jeg har haft min favoritkjole på? Faktisk er det nok allermest den følelse af lykke, og de tanker der ramte mig, da vi sad i bilen på vej hjem idag. For første gang i mere end et år har jeg følelsen af, at vi er på vej tilbage til LIVET alle fire. At vores hverdag igen er “normal”, at vi selv sætter dagsordenen, og at vi ikke har tænkt os, at lade os begrænse af noget eller nogen. Den følelse er helt særlig, og jeg er så evigt taknemmelig for, at vi nu er et samlet firkløver. Jeg føler mig sgu lykkelig, sådan helt ind i sjælen, for første gang i et helt år.

Dagen startede med en langsom morgen, og en spontan (hvor har jeg dog savnet spontanitet!) beslutning om en tur til Rømø. Der har vi nemlig et dejligt sommerhus, med den skønneste havudsigt – sådan et lille fristed, hvor batterier lades op, luften føles ekstra frisk og man altid kommer helt ned i gear. Det er som om, at det er umuligt at stresse, når man kan sidde og kigge ud over marken og havet. Der mødtes vi med Bedsterne, og dagen har bare budt på hygge, gåtur, is og masser af solskin. Og selvom Kalle langt fra er rask, og stadig er afhængig af sit udstyr, så er han bare så super nem, at have med. Alle de praktiske ting er vi nu trygge ved, og har fundet vores egen måde, at gøre det på. Og Kalle, han er simpelthen bare en fornøjelse – han elsker at være på tur, suger alle de nye indtryk til sig, og er den gladeste og sjoveste baby #ItsAMomThing

Thule, bring your life, Rømø, babyjogger

 

Det var også en perfekt anledning til, at tage vores nye, flotte babyjogger i brug. Den har jeg modtaget fra svenske Thule, da jeg skal teste den de kommende uger og skrive en anmeldelse til Momster Test. Indtil videre er jeg ret så begejstret, og den har allerede bestået den vigtigste test: der er plads til Kalle`s udstyr i tasken under vognen, og det kan stå stabilt og sikkert der. Så thumbs up herfra. Hvis der er noget I gerne vil vide, eller ønsker jeg kommer ind på i min anmeldelse, så smid en kommentar herunder.

Nu vil jeg suge resten af søndagen til mig, og lade lykkefølelsen bundfælde sig ♥

// Camilla

* Babyjoggeren på billederne er modtaget til test. Det betyder, at jeg ikke har betalt for produktet, men må beholde det efter endt test og anmeldelse. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde.    

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow