{ Den perfekte fødselsdagsgave // Et lille tip: En sød gaveide til præmature }

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk

Egentlig havde vi besluttet os for, at Kalle ikke skulle have nogen fødselsdagsgave fra os – men så blev jeg tagget i et opslag på Instagram forleden dag. Og der var den så, den perfekte fødselsdagsgave, intet mindre. Faktisk har jeg kigget længe efter noget lignende, uden held, så det tog mig ikke mange sekunder, at få den bestilt.

Det er den fineste costummade dukke fra Hey Sunshine, der blev syet i samme længde og med samme vægt, som Kalle havde ved fødslen. På den måde kan vi bedre vise ham, HVOR lille han egentlig har været, når han engang begynder, at interessere sig for fortællingen om hans hårde start på livet. Frisure, hårfarve og beklædning laves også efter kundens ønsker – hvad andet end et Supermans-outfit, kunne jeg vælge til vores seje fighter?

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk

Det var faktisk lidt vildt, at stå med dukken i hånden – selvom jeg jo tydeligt husker, at han var virkelig lille (og har en milliard billeder til, at minde mig om det), så er det altså noget helt andet, når man pludseligt har noget håndgribeligt og målbart i hånden. Så selvom vi synes, at Kalle stadig bare er en kort lille fis, så er der alligevel sket en del det sidste år, når vi nu kan sammenligne ham med den fine dukke.

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk

Jeg er virkelig glad for, at jeg købte den, og er sikker på, at andre præmaturforældre ville elske den også. Så nu har jeg endelig svaret til dem, der spørger mig til råds om en god gaveide til præmature børn. I min optik er det et rigtig godt bud på en barsels- dåbs- eller fødselsdagsgave. Den er sød, personlig og en rigtig god reminder om, hvor seje sådan nogle præmaturbørn er. Især kan jeg fornemme, at barselsgaven volder mange spekulationer hos giverne – og som forældre er det lige så svært, at komme på nogle ønsker, mens man er indlagt og fremtiden usikker.

Et skriv om Kalle`s fødselsdag kommer på et senere tidspunkt, da han også skal fejres de næste to dage. Tænker jeg vil samle nogle små glimt, samt dele mine tanker og følelser – dem er der nemlig mange af disse dage.

// Camilla

 

Bonusinfo om Hey Sunshine:

Bag Hey Sunshine finder man Katrine, der startede det hele som en lille hobby, hvor hun syede  custommade tipier. Efter kun et år gik hun på fuld tid, og lever nu af sin hobby. Tipierne er hendes mest solgte produkt, men det giver hende stor glæde og mening, at sy de små superhelte-dukker til både præmature, kræftramte børn eller andre fightere. Hun har fx. også lige syet en dukke uden højre arm. Dukkerne er især populære som en personlig og sød dåbsgave, også til børn født til tiden.

De varmeste anbefalinger og en stor tak til Katrine og Hey Sunshine – du var med til, at fuldende Kalle`s aller første fødselsdag ♥

Gaveide til præmature, præmaturdukke, dukke på mål, personlig dukke, custommade dukke, Hey Sunshine, heysunshine.dk
Fotocredit: Hey Sunshine. Billedet til venstre viser den hidtil største og mindste dukke på hhv. 53 og 28 cm.

* For god ordens skyld vil jeg understrege, at dette på ingen måde er et sponsoreret skriv. Blot en anbefaling lige fra hjertet.

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

10 comments / Add your comment below

    1. Tak Nina, hvor er du sød ❤️ Vi føler os heldige, at vi fik lov til, at få en lille stjerne som Kalle.

  1. Hvor er det en god ide. Jeg har straks givet den videre til min veninde som har en præmatur pige på 6 år som virkelig spørger meget ind til sin fødsel og starten på hendes liv i øjeblikket.

    1. Tænker også at den bliver et kæmpe hit hos Kalle, når han bliver lidt ældre. Er glad for, at du kunne bruge tippet ✨

    1. Ja, ikk? Jeg var også helt solgt, da jeg så dem.

      Jeg har sendt jer mange tanker idag. Mon I får lov til, at komme hjem? Jeg har i hvert fald krydset fingre og håbet på jeres vegne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow