{ Test af løbevogn fra Thule // Derfor mener jeg, at den er guld værd }

Test af løbevogn

Test af løbevogn, Thule, Thule Urban glide, Thule løbevogn, babyjogger, test af babyjogger, Momstertest

// Sponsoreret indhold * //

Som I måske læste lige her, har vi fået æren af, at teste den fine Urban Glide løbevogn fra Thule. Og jeg kan lige så godt afsløre med det samme: Vi er mere end almindeligt begejstrede! Den opfylder alle vores krav, og vigtigst af alt: så fungerer den perfekt til Kalle, og de særlige behov han har lige nu.

Grundet mine bækkensmerter foretrækker vi en løbevogn, eller babyjogger som jeg kalder den, frem for en almindelig klapvogn. Den er nemmere at gå med, lettere at klappe sammen og vejer mindre. Jeg synes dog, at vi med den vi havde i forvejen, at vi så var gået på kompromis med flere ting. Fx. var komforten ikke særlig god – især gåture på grusvejen var ikke så rare for Sille, der sad og rystede i sædet. Så da vi fik muligheden for, at teste en ny, tøvede jeg ikke med at takke ja.

Allerede da jeg modtog vognen og begyndte, at pakke den ud, kunne jeg fornemme, at kvaliteten var rigtig god. Og det er jeg kun blevet bekræftet i, efter vi har taget den i brug. Jeg roser den til skyerne i den anmeldelse, jeg har lavet til Momster Test, og der kan I læse meget mere om alle de nørdede detaljer – når den bliver udgivet i løbet af den kommede uge. Men jeg vil da gerne røbe, at den scorer maximum point på alle parametre – undtaget prisen, der i min optik er en smule høj. 4299 kr. Dog vil jeg gerne indrømme, at nu hvor vi har brugt den i et par uger, så retfærdiggør kvaliteten til fulde, at prisen ligger i den høje ende for en løbevogn.

Test af løbevogn, Thule, Thule Urban glide, Thule løbevogn, babyjogger, test af babyjogger, Momstertest

Under vognen er der et virkelig genialt opbevaringsrum, der er i et vandafvisende materiale og kan lukkes helt til. Der kan Kalle’s udstyr stå helt stabilt og uden, at vi skal være bange for snavs og fugt. Og selvom han sidder lidt usikkert endnu, og har brug for en del støtte, så sidder han altså perfekt i den. Selerne kan justeres, og har ekstra støtte i siderne, så faktisk sidder han så godt i den, at vi sagtens kan gå tur i skoven eller på grusvejen med ham. Det skyldes nok også, at fjerdingen i vognen er rigtig god. Og Kalle, han er ret begejstret for, at opleve verden fra en løbevogn, i stedet for kun, at sidde i barnevognen.

Test af løbevogn, Thule, Thule Urban glide, Thule løbevogn, babyjogger, test af babyjogger, Momstertest

Som I nok kan fornemme, at er jeg virkelig imponeret over Thule’s Urban Glide. Den kommer vi til, at bruge virkelig meget. Både til Kalle og Sille. For selvom hun efterhånden er en lang pige, så er der altså fint plads til hende i den endnu.

De varmeste anbefalinger herfra. Især hvis I er på udkig efter en vogn, der skal kunne bruges i al slags terræn.

Test af løbevogn, Thule, Thule Urban glide, Thule løbevogn, babyjogger, test af babyjogger, Momstertest

Hvis I har nogle spørgsmål om vognen eller vores oplevelse med den, så er I altid velkomne til, at stille dem i kommentarfeltet eller sende mig en mail.

// Camilla

* Løbevognen er venligst sponsoreret til test af Thule. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, dog må vi beholde vognen efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er alle mine anmeldelser altid 100 % oprigtige.

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

4 comments / Add your comment below

  1. Jeg har lige et spørgsmål: Kalles ben ser ud til at stritte lidt ud i luften, uden noget støtte under. Kan man mon klappe noget mere støtte ud end der er på billedet? Jeg tænker det må være ubehageligt på lange ture ikke at få “hvilet” benene.

    1. Hej Jette.
      Ja, hans ben er faktisk lidt for korte til, at kunne passe den helt endnu. Og desværre kan man ikke ændre benstøtten. Dog er det ikke helt så “slemt” som det ser ud på billederne, da han der sidder og stritter med benene i begejstring 😉 Og så bruger vi den heller ikke til lange ture endnu, så vi har ikke oplevet det som et problem. Men hvis ikke snart han begynder at vokse noget mere, må vi nok hellere finde en løsning på benstøtten, når foråret og de lange ture kommer.

    1. Dejligt at høre, at I er enige. Jeg er virkelig imponeret – Egentlig havde jeg ikke tænkt, at den vi havde før var i en dårlig kvalitet, men nu fremstår den pludselig som den rene discountudgave 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow