{ Vind en tur til Finland for hele familien // #millionhoursofjoy }

Millionhoursofjoy

Millionhoursofjoy

// Sponsoreret indhold * // 

For noget tid siden tikkede der en mail ind, med en forespørgsel jeg umuligt kunne sige nej til. Den handlede nemlig om et meget vigtigt emne, der faktisk også fik min dårlige mor-samvittighed til at røre lidt på sig. Mere om det senere.

“Kære Camilla. Vil du hjælpe os med, at få børn til at være mere aktive?” 

Sagen er nemlig den, at selvom WHO anbefaler, at børn og unge minimum har brug for 60 minutters fysisk aktivitet dagligt, så er det ifølge nye studier færre end 40 % af de danske børn i skolealderen, der ikke når det mål. Det har Reima valgt at gøre en indsats for, at gøre noget ved. De har startet #millionhoursofjoy challengen, der har til formål at inspirere børn og forældre i 15 lande til, at få mere bevægelse ind i hverdagen. Nærmere bestemt håber de på, at få familierne til, at bevæge sig en million timer mere end de i forvejen gør tilsammen. Et super godt og vigtigt initiativ, som jeg meget gerne vil støtte op om.

Som en ekstra motivation, så har Reima valgt, at udlodde en masse lækre præmier blandt alle dem der deltager. Hver uge er der nye præmier, og hovedpræmien er virkelig fantastisk, hvis I spørger mig. Der findes nemlig en vinder fra hver af de 15 lande, der kan invitere hele familien (2 voksne og 2 børn) på den ultimative ferie til smukke og magiske Lapland d. 10.-16. marts 2018.  Reima arrangerer og betaler flybilletter, transport i Finland, indkvartering, måltider i Finland, såvel som omkostningerne for daglige aktiviteter i Ruka (arrangeret af Reima). Værdien af hovedpræmien er ca. 5000€. Jeg kan da ikke være den eneste, der gerne vil have fingerene i den præmie? Jeg er i hvert fald sikker på, at Sille ville elske, at opleve sneen, komme på slædetur og stifte bekendtskab med, at stå på ski måske. Man kan nå at være med helt frem til d. 31. december.

I kan tilmelde jer #millionhoursofjoy challengen og registrere jeres aktivitetstimer LIGE HER. Det er super nemt, og måske kan man motivere ungerne til, at vælge en tur ud i haven frem for iPad`en på den måde? 

Millionhoursofjoy

Og nu tilbage til den der før omtalte dårlige samvittighed, for sandheden er, at det seneste års tid, så er Sille heller ikke nået op på de anbefalede 60 minutters fysisk aktivitet dagligt (med fysisk aktivitet menes der, at pulsen skal op og man skal gerne blive forpustet også). Det er der mange grunde til, men det vigtigste er, at det skal der laves om på nu. For det er udelukkende vores, forældrenes, ansvar, at motivere og støtte børnene i, at få sig bevæget nok. Og hvis Sille fik lov til at bestemme, så kunne kun sagtens sidde og se tegnefilm en hel dag. Men hvordan griber man det an, når man har med en pige på knapt tre år at gøre? 

Dans og fjollerier er en af favoritterne. Ofte sætter vi noget høj musik på, og så giver vi den ellers gas på køkkengulvet. Vi hopper, synger med, danser og griner. Det giver sved på panden, men ingen af os tænker på det som motion. Win! For Sille er det aller vigtigst, at det er noget vi gør sammen.

En tur på løbecyklen er også altid et hit, og så elsker hun sin trampolin, hvor der virkelig bliver hoppet igennem. Vi er så heldige, at vi har en stor hal, hvor trampolinen kan stå i ly for vind og vejr, så den kan blive brugt hele vinteren også.

Millionhoursofjoy

Derudover går hun til gymnastik en gang i ugen, og har også et stort ønske om, at gå til både dans og fodbold. Fangeleg, tumle eller bygge forhindringsbane bObles skaber også altid anledning til mange minutters aktivitet. Og alt tæller, det skal man huske.

Vi deltager allerede i challengen, og håber der er en masse andre danske familier, der har lyst til, at være med? Del gerne på de social medier med hashtags #millionhoursof joy og #Reimakidventure

Faktisk kan foreninger, skoler, klubber og børnehaver også deltage, og være med i konkurrencen om sportsudstyr for ca. 1000€    

1 time, 60 minutter, 3600 sekunder, vores nye mål. Hver dag! Hvor meget bevæger jeres børn sig?

// Camilla

Millionhoursofjoy

* Lavet i samarbejde med Reima. Vi har modtaget en goodiebag til Sille, som tak for samarbejdet. Derudover er der ingen betaling forbundet med dette skriv. 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow