{ Onsdagskærlighed // Fire seje iværksættermødre // Nogle af mine favoritbrands }

Endnu engang vil jeg lade Onsdagskærligheden fylde lidt her på bloggen, og denne gang vil jeg drysse den ud over hele fire seje kvinder og deres lækre brands. Kvinder, som jeg beundrer, har dyb respekt for og ofte lader mig inspirere af. Tilfælles har de nemlig det, at de har turde tage springet og forfølge deres iværksætterdrømme. De har balls (pardon my french 😉), er utroligt talentfulde og nogle af de mest dedikerede og engagerede mennesker jeg er stødt på.

Kvinder med hjertet på det rette sted, dansk design, høj kvalitet og æstetisk sans kendetegner alle fire brands. Hvis ikke I allerede kender dem, så kan jeg kun opfordre jer til, at gå på opdagelse i deres fine univers.

Winnie står bag Minifabrikken, der designer og producerer kreative og originale løsninger til en personlig indretning. De fleste af deres produkter er lavet den den smukkeste træfinèr, og Minifabrikken er nok især kendt for deres fine kaffekop, der efterhånden pryder en del danske hjem. Winnie’s kreative evner og sans for indretning og skønhed har skabt et fantastisk univers, hvor man finder unikke produkter, med en stærk dansk DNA.

Herhjemme er Minifabrikkens produkter stærkt repræsenteret, især på børnenes værelser. Se selv de her små glimt fra Kalle`s værelse. Eller alle Sille`s fine dansende feer lige her.

I kan også følge Minifabrikken på både Instagram og Facebook, hvor man dagligt bliver inspireret af smukke billeder. Og hvis I savner yderligere inspiration til boligen, så kan jeg varmt anbefale jer, at følge Winnie’s private Instagramkonto også.

Nina er mor til Svært Fint, som hun så kærligt beskriver sig selv. Svært Fint er børnetøj med et nordisk og tidsløst udtryk, der skabes med stor inspiration fra det Vestjyske, hvor Nina kommer fra (ligesom os).

Svært Fint vægter bæredygtighed, firnurlige detaljer og kvalitet meget højt, hvilket afspejler sig i alt, hvad Nina foretager sig. Hvert stykke tøj navngives og har en særlig fortælling, og så laver hun kun 100 stk. af hver.

Selvom jeg har endnu ikke selv haft fornøjelsen af, at have en af de svært fine klæde mellem hænderne, har jeg alligevel forelsket mig i det smukke tøj, de fine fortællinger og hjertevarme Nina.

Jeg kan varmt anbefale jer, at følge med på både Instagram og Facebook, hvor man kan følge tilblivelsen af de fine klæder, samt bliver smittet af Nina’s kærlighed til sine små “børn”.

Bag brandet Lèhof finder I søde Tina, der har åbnet mine øjne for, at bruge hårbånd 😉 Ud over virkelig fine accessories til håret til både mor og datter, laver hun blandt andet også skønne huer, uroer og det lækreste sengetøj. Sidstnævnte er Sille’s favorit, hun beder altid om, at få “det med plusser på. Det er mest blødt”.

Det lille familiefirma har virkelig hjertet med i alt de laver, og det skinner tydeligt igennem.

Og Vestjyden her er især vild med, at selvom kvaliteten er helt i top, så er priserne på et niveau, så alle kan være med.

I kan følge med på Instagram og Facebook – og jeg siger det bare: Tina laver de sjoveste stories på Instagram!

Lone står bag tøjmærket Norma, der er opkaldt efter hendes datter. Hun skaber de fineste klæder til børn, og et af kendetegnene for Norma er, de flotte og anderledes print hun bruger. Det skiller sig ud fra mange af de andre danske brands. Nordisk med et twist, kunne være en passende beskrivelse – og det er jeg ret vild med.

Hos Norma finder man også en serie af præmaturtøj i det blødeste mælkegarn, samt milepælskort målrettet de for tidligt fødte babyer. Lone er nemlig selv præmaturmor, hendes datter Norma kom til verden 12 uger før termin.

Både Sille og Kalle har tøj fra Norma, og jeg har kun rosende ord om det. Kvaliteten er simpelthen SÅ lækker,  pasformen er god og så holder det sig rigtig pænt, selv efter maaaaange gange vask.

I kan selvfølgelig også finde Norma på Instagram og Facebook.

 

Kendte I mon nogle af de seje iværksættermødre og deres brands i forvejen? De får i hvert fald mine varmeste anbefalinger, ønsker om medvind i fremtiden og masser af Onsdagskærlig ♥

// Camilla

 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow