{ 10 hyggelige julerier, jeg gerne vil nå i december }

{ 10 hyggelige julerier, jeg gerne vil nå i december }

{ 10 hyggelige julerier, jeg gerne vil nå i december }

Sidste år var vores december måned alt andet end hyggelig – så i år har vi lovet hinanden, at der skal skrues helt op for både nærvær, hygge og julerier. Det er vores første rigtige jul, som en fuldendt familie på fire, og også den første juleaften der skal fejres hjemme hos os. Jeg elsker julen og alt hvad den indebærer, og jeg kan slet ikke vente med, at få skabt vores helt egne juletraditioner.

Jeg har store planer for, hvad jeg godt kunne tænke mig, at lave af julerier i løbet af december. Om vi når dem alle, det ved jeg ærlig talt ikke. Men jeg ved, at jeg vil forsøge. Ud over de mest oplagte ting, så har jeg også fundet inspiration til nogle julerier, som jeg ikke har kastet mig ud i før.

Her har i min liste over de 10 hyggelige julerier, jeg gerne vil nå i december:

1) Nissen flytter ind. Ligesom hos alle andre børnefamilier, så flytter Nissen ind på matriklen i december måned. Og nu skal vi til, at skabe vores helt egne traditioner omkring den del af julen også. Det bliver med nissedør, daglige gaver og drillerier. Og så har jeg tilladt mig, at kopierer den her fine ide, med breve fra Nissen.

2) Fælde vores eget juletræ, sammen. Derudover skal vi finde ud af, hvordan vores traditioner omkring juletræet skal være. Hvornår skal det fældes, hvornår skal det ind i stuen og ikke mindst, hvornår skal det pyntes?

3) Lave sprøde hjemmelavede churros. Og spise dem, bevares 😉 Jeg har aldrig forsøgt mig med en hjemmelavet udgave før, men da jeg faldt over denne nemme og overskuelig opskrift, kom den straks på to-do listen.

Hyggelige julerier

4) Finde en anledning til, at lave disse spiselige rensdyrlorte. Mest af alt fordi, at jeg bare ved, hvor pokkers begejstret Sille vil blive. Måske drillenissen kan finde på, at putte dem i madpakken?

Hyggelige julerier

5) Lave og spise risalamandekage minimum en gang. Ja, I læste skam rigtigt, RISALAMANDE-KAGE! Jeg har ikke kunne få den ud af hovedet, siden jeg så de lækre billeder og en opskrift lige her.

6) Lave disse smukke glimtende snefnug af lim. De vil pynte så fint i vores vinduer eller på juletræet. Der er altså bare noget hyggeligt over, at have noget hjemmelavet julepynt – og Sille vil elske, at hjælpe med, at drysse glimmer på. Det er jo trods alt hendes “yndlings farve”.

Hyggelige julerier

7) Personlige julegaver. Fra børnene altså. Jeg er ikke særligt kreativ, så her kommer jeg på lidt af en prøve. Så hvis I har nogle gode ideer, så del dem endelig i kommentarfeltet. Men i hvert fald vil vi forsøge, at lave nogle fine julekugler med børnenes håndaftryk.

8) DIY julelandskab på glas. Prøv lige at se, hvor fine de er!

Hyggelige julerier

9) Hjemmelavede værtindegaver. Findes der noget mere hyggeligt, end at medbringe personlige værtindegaver til julens sammenkomster? Nej vel? De her chokoladeskeer, saltede mandler eller cookies på glas håber jeg på, at der bliver tid til, at lave.

Hyggelige julerier

10) Lave slime. Måske ikke en særlig julet aktivitet, men tænker at det kunne være perfekt tidsfordriv d. 24. december, mens vi venter i spænding. Jeg har fundet den her fremgangsmåde, der har en lovende overskrift: Slime: Sådan lykkes det hver gang.

Hvad skal I mon lave i december? Har I planlagt nogle hyggelige julerier? Del endelig i kommentarfeltet – jeg kan slet ikke få nok af julen i år ♥

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

2 comments / Add your comment below

  1. Sikke en masse gode ideer. Vi skal på Juletur, bage småkager, lave konfekt og være kreative. Jeg vil prøve at dele på bloggen løbende … Og vil følge med her. Måske der kommer flere ideer 😊

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow