{ Q & A // Spørg mig om alt }

Camamilla

Camamilla

Kære Jer – I der så trofast læser med. Tak for jer, jeres søde kommentarer og beskeder, og jeres støtte og opbakning. Ofte får jeg beskeder med spørgsmål fra jer, især på min Instagramprofil. Jeg bestræber mig på, at svare jer alle – men sandheden er, at min hjerne er virkelig træt og derfor ret distræt, så det hænder altså desværre ret ofte, at jeg kommer helt fra, at få skrevet tilbage. Og det er vitterligt ikke uvilje mod jeres spørgsmål. Jeg bliver så glad, når I viser oprigtig interesse ♥

Der er også kommet en del nye læsere til den sidste måned. Velkommen til jer.

Derfor vil jeg nu åbne op for muligheden for, at I kan stille mig alle de spørgsmål, som I har på hjertet. Store som små. Om alt og intet. Og I skal ikke holde jer tilbage, ingen spørgsmål er forkerte – jeg skal nok lade jer vide, hvis jeg ikke kan eller ikke ønsker, at besvare. Jeg vil på bedste vis svare alle, men lige hvordan jeg vil gøre det, det afhænger lidt af, hvor mange og hvilke spørgsmål det kommer. Måske jeg blot til besvare her i dette skriv, måske besvare i et nyt skriv eller måske endda i flere forskellige. Det må tiden (og jeres spørgelyst) vise.

Stil jeres spørgsmål i kommentarfeltet nederst i dette skriv. 

Ikke i kommentarfeltet på Instagram eller Facebook, men HER. Så har jeg dem samlet, og glemmer eller overser ikke nogle.

Hvis I har andet på hjertet – ønsker til mine skriv, input til bloggen eller måske bare en kærlig kommentar, så er I også mere end velkomne til, at dele det herunder.

Jeg ser frem til, at læse og besvare jeres spørgsmål ♥

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

3 comments / Add your comment below

  1. Hej
    Vil bare lige sige jeg elsker at læse med her inde. Du skriver rigtigt godt og er spændende at følge med i jeres kamp. Hepper på Kalle. Og så er jeg helt vild med din idé med at gi en lille ting til de indlagte på h56.
    Hvad arbejder du med? Og får du pt tabt arbejds fortjeneste.
    Når Kalle skal starte vuggestue er det så med noget ekstra hjælp? Hvis i altså ved det.
    Spiser han alt mad? I forhold til hans korrigeret alder. Eller er det stadigvæk kun grød/mos?

  2. Hvordan har jeres parforhold det fra før forløbet indtil i dag? Hvordan kunne I støtte hinanden? Hvad tænker din mand omkring dine tanker og følelser, som du offentliggør? Hvordan bearbejder han indlæggelsen/forløbet? Tænker det må være super, super hårdt at stå det hele igennem, men må også vokse sammen på en særlig måde ❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow