{ Den perfekte pigetur // SMILfonden, Odense Symfoniorkester og Frost }

Smilfonden

Smilfonden

Igår var Sille og jeg været på pigetur, og det var simpelthen så fantastisk dejlig en dag. Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har været helt alene, bare os to. Der er noget næsten magisk over, at kunne lytte uforstyrret til hendes mange, altså virkelig mange ord, en hel dag. Omend også en smule trættende 😉

Faktisk var det den første dag i juleferien herhjemme, så vi startede ud med en langsom morgen, der inkluderede hjemmebagte crossainter (bevares, snydeudgaven fra Danerolles. Har I mon prøvet dem?) og varm kakao.

Derefter gik turen mod Odense, hvor SMILfonden og Odense Symfoniorkester havde inviteret til generalprøven på Frost. Men først indtog vi en hyggelig frokost på BRØD. Jeg fik en himmelsk brunsvigersnegl (!!) – den alene var næsten hele køreturen værd. Just saying, hvis I nu skulle komme på de kanter 😉

Smilfonden

Smilfonden

Smilfonden

Glade, mætte og med propfyldte sukkerdepoter kørte vi videre til Odense Koncerthus, der jo var dagens egentlige mål. Her blev vi varmt modtaget af SMILfonden, og vist ned i den smukke koncertsal, hvor det store symfoniorkester sad klar til, at tryllebinde os. Og det var lige netop det de gjorde.

På et kæmpe stort lærred (“Det største fjernsyn, jeg nogensinde har set”, erklærede Sille med store, imponerede øjne) blev Disney`s Frost vist, alt imens Odense Symfoniorkester spillede al musikken til. Det var så smukt, helt perfekt og meget følelsesladet. Jeg sad med gåsehud og måtte også fælde et par tårer undervejs. Selvom vi har set den film mere end 20 gange før, så opdagede jeg nye detaljer, små finurligheder og en ny dybde i de smukke, tegnede karakterer. Sille var også fuldstændig opslugt, og brød hulkende sammen, da Anna bliver frosset til is sidst i filmen – og hun har altså set den flere gange end mig før. Men hendes favoritdel var altså “alle instrumenterne og mest den seje mand, der kunne styre dem alle” (dirigenten, that is).

Se mere om forestillingen og køb billetter lige her, hvis I har fået lyst til et par magiske og eventyrlige timer.

Smilfonden

Det var en helt speciel oplevelse for os begge to, og vi er så taknemmelige for, at SMILfonden gør så mange fantastiske ting for de syge børn og deres familier. Tak for det kæmpe store arbejde I laver, tak til ildsjæl og formand Sisse Fisker, bare TAK!

Hvis I har lyst til, at støtte SMILfonden`s betydningsfulde arbejde, så kan I enten blive medlem eller blot støtte med et engangsbeløb lige her. Man kan også nemt støtte med 25 kr. ved, at sende en SMS med teksten SMILGAVE til 1272. I år har de blandt andet lavet arrangementer, givet indlagte børn positive oplevelser og besøgt landets børneafdelinger med deres julemission, hvor de har delt gaver og godter ud. Den slags har kæmpe betydning, når man lever i en hverdag, hvor sygdom fylder urimeligt meget – enten på sygehuset eller i hjemmet.

Vi fik den perfekte start på juleferien, og jeg kan mærke, at den bliver helt speciel i år ♥

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow