{ Hørescreening // Gode nyheder og lettede forældre }

Hørescreening, udvidet hørescreening, hørelse præmatur, baby hørescreening

Hørescreening, udvidet hørescreening, hørelse præmatur, baby hørescreening

Så er første del af dagens sygehusbesøg overstået. Den bestod af en udvidet hørescreening i høreklinikken på OUH. En undersøgelse Kalle skulle have lavet, da han under sin indlæggelse har fået noget medicin, der kan påvirke hørelsen negativt. Og så har han selvfølgelig også en forhøjet risiko for nedsat hørelse, grundet hans for tidlige ankomst til verden.

Undersøgelsen endte med, at blive en lidt længere affære end forventet, da den type hørescreening han skulle have lavet kræver, at patienten sover. Og selvom vi havde sørget for, at holde Kalle vågen hele vejen i bilen, så han nemt kunne falde i søvn, så vågnede han desværre før de havde gennemført de ønskede tests og målinger. Vi fik heldigvis lov til, at gøre er forsøg mere efter nogle timer, hvor Kalle heldigvis var helt med på, at tage sig en lille lur mere. Det kom i alt til at vare 4,5 time, men så fik de også alt det, som de havde brug for, for at kunne lave en ordentlig og fyldestgørende vurdering.

Hørescreening, udvidet hørescreening, hørelse præmatur, baby hørescreening

Når vi er på sygehuset (eller andre steder, hvor der bliver stillet nogle krav til Kalle) opfører han sig altid eksemplarisk. Så nem at få til at samarbejde, så tålmodig og ikke mindst charmerende. Og idag var ingen undtagelse. Det er en fornøjelse hver eneste gang, og jeg bliver så stolt. Ham har vi lavet!

Vi har ikke selv haft mistanke om, at Kalle’s hørelse skulle fejle noget, da han er meget opmærksom på lyde, og altid reagerer på dem. Selv den mindste puslen vækker hans nysgerrighed. Og heldigvis bekræftede hørescreeningens resultat vores egne observationer. Kalle hører upåklageligt på begge ører, og vi er nu afsluttet i høreklinikken. En bekymring mindre, et speciale mindre og en my mere ro i vores hverdag. Vi er glade og lettede nu. Og taknemmelige for, at han ikke også skal udfordres af nedsat hørelse.

Hørescreening, udvidet hørescreening, hørelse præmatur, baby hørescreening

Vi nåede et hurtigt smut forbi “vores” afdeling, hvor vi fik krammet nogle savnede sygeplejersker. Det er altid skønt med et gensyn, og til stadighed vækker synet af afdelingen kun varme følelser. Det virker måske skørt, men følelsen af taknemmelighed og sejr er større, end alle minderne om de dårlige stunder.

Nu er vi så lige landet i Aarhus, hvor vi skal have en døgnindlæggelse på Respirationscenteret på Skejby sygehus. Kryds lige fingre for positive svar og gode aftaler, be’ om.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow