{ Festivitas og taknemmelighed }

// Sponsoreret indhold * // 

Vi er netop hjemvendt efter en helt igennem fantastisk dag. Vi har nemlig været til Bedstefars 60 års fødselsdag. Alle fire. Sammen.

Begge børn faldt i søvn i bilen på vej hjem, og kunne nemt listes i deres senge. Store S blev sat af inde i byen, og nu ligger jeg under dynen, og tænker lidt over, hvorfor jeg mon føler mig lidt ekstra lykkelig her til aften.

Jeg bliver nemlig til stadighed så evigt taknemmelig og fyldt med lykke, når vi kan foretage os helt almindelige hverdags ting sammen. For et år siden så det ikke ud som om, at vi nogensinde ville få Kalle med hjem. For et halvt år siden, havde Kalle endnu  ikke set andet end de hvide, trivielle hospitalsvægge. Idag har han klaret 7 timers festivitas, hilst på næsten 90 mennesker, været i armene på mindst 10 forskellige og kun sovet 20 minutters powernap. Og altsammen med et kæmpe smil på læben, nysgerrige øjne og den største tålmodighed. Han har suget til sig af de mange indtryk, spist som en arbejdsmand og skruet helt op for charmen.

Sille har også haft en virkelig god dag, og valgte også, at vise sig fra sin aller bedste side. Nogle gange er det ikke til, at forstå, at vi har sådan nogle seje unger!

Bedstefar blev fejret på fineste vis, og dagen har været lige i hans ånd. Den har rummet så megen glæde og kærlighed (på den der forsigtige og beskedne Vestjyske facon, bevares – men det bliver kærligheden ikke mindre af), og vores gave faldt vist i rigtig god jord. Vi har givet ham en forlænget weekend, der skal tilbringes med børn, børnebørn og svigerbørn. Men det vil jeg fortælle mere om på et senere tidspunkt.

For fanden altså, hvor har vi bare meget, at være taknemmelige over. Jeg håber aldrig, at jeg tager hverdage for givet igen.

// Camilla

 

* Sille’s fine sæt tøj er fra Petit Flora. Det er modtaget som en gave. 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

2 comments / Add your comment below

    1. Tak for kompliment til ungerne – jeg er også ret vild med dem 😉

      Og ja, det sæt der <3 Ønsker mig så meget den nederdel!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow