{ Hverdagslykke og første gange }

Der har længe været stille her på bloggen, alt for længe. Men sandheden er, at overskuddet og lysten til, at lave meningsfulde skriblerier har været ikke-eksisterende. Det, og så den voldsomme hjernerystelse jeg pådrog mig for en lille måned siden, har betydet et minimum af skærmtid til mig. Men sammen med solens stråler og det forårsagtige vejr, er min lyst til skriblerierne kommet igen.

Jeg lægger ud med et skriv i den lidt lette afdeling, for egentlig vil jeg bare gerne dele nogle glimt med jer fra dagen igår. Det var nemlig en helt almindelig søndag, som mange børnefamilier sikkert tilbragte den, og så føltes den alligevel alt andet end almindelig. Det var nemlig dagen, hvor Kalle blandet andet fik sin første tur på legepladsen, rørte ved sand for første gang, spiste madpakke udendørs første gang, og stiftede sit første bekendtskab med begrebet, “at fodre ænder”. Og han var vild med det! Det samme var den stolte storesøster og den rørte mor.

Det meste af dagen blev brugt i Haderslev, hvor jeg er vokset op, sammen med mormor og moster. Her ligger det skønneste område, Damparken, hvor jeg har brugt uendeligt mange timer som barn. Her er både vand, park og fine legepladser. Det er så fantastisk, at kunne vise Sille og Kalle nogle af de ting, som jeg holdt så meget af, at lave som barn.

Der blev fodret ænder og måger… og Kalle. Storesøster forsøgte ivrigt, at vise ham, hvordan man skulle kaste med brødet, men han spiste vist mere end fuglene fik. Det var en stor, og en smule skræmmende, oplevelse for Kalle, at se alle fuglene på tæt hånd.

Derefter gik vi på legepladsen, hvor begge unger nød legen, det gode vejr og hinanden.

Alle de første gange. At se Kalle kaste sig modigt og eventyrlystent ud i de nye ting. At det nu kan lade sig gøre, at give ham de samme oplevelse, som andre børn får. At Sille endelig kan begynde, at opleve alle glæderne ved, at have fået en lillebror. Det varmer mit hjerte, og gør mig så lykkelig helt ind i sjælen.

Dagens sluttede vi af herhjemme, med årets, og Kalle`s, første grillmåltid, der selvfølgelig også blev indtaget udendørs.

Hverdagslykke. Åhhh, den hverdagslykke. Jeg håber aldrig, at jeg kommer til, at tage den for givet igen ♥ Husker I mon, at sætte pris på hverdagen?

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

  1. Sikke nogle skønne billeder (jeg synes godt jeg kunne kende omgivelserne, da jeg selv er vokset op i Haderslev) og dejligt at kunne følge med i alle Kalle’s førster 🙂
    Jeg har været neonatal sygeplejerske i både Odense og Aarhus, og det varmer simpelthen mit hjerte at kunne følge med i dagligdagens små glæder, når jeg ved (som fagperson) hvad i har været igennem. Tak fordi i lukker os ind❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow