{ En vinter uden indlæggelser // Sæsonens sidste vaccine }

rs-virus vaccine, vaccine mod rs-virus, rs-virus, vaccine, influenza vaccine

Hvis man spørger den gennemsnitlige dansker, så vil det nok være de færreste, der har noget pænt, at sige om den netop overståede vinter. Men for vores lille familie har vinteren vist sig fra sin aller bedste side.

Da vi blev udskrevet tilbage i august måned, var det med mange formaninger og spådomme om, at en stor del af vinteren nok skulle bruges på sygehuset. For når man har så dårlige lunger, som Kalle har, så kan selv den mindste forkølelse have store konsekvenser, og ofte betyde en indlæggelse på børneafdelingen. Så vi havde faktisk mentalt forberedt os på, at vores tid med sygehusmad og -senge, intet privatliv og massive bekymringer endnu ikke var forbi… men som så mange gange før, så har Kalle taget r*ven på os alle.

Vi er nemlig sluppet igennem vinteren 2017/18 uden en eneste indlæggelse!!! 

Det er fandme fantastisk. Mirakuløst. Intet mindre!

Sygdom er vi ikke helt kommet uden om. Snot, feber, hoste – akkurat som resten af befolkningen. Men Kalle har ikke været mere påvirket af det end, at vi selv har kunne håndtere det herhjemme. Det blev til et enkelt smut forbi Børnemodtagelsen i Kolding i november, hvor han fik konstateret astmatisk bronkitis. Og så selvfølgelig diverse planlagte indlæggelser og ambulante besøg.

Endnu engang sidder jeg her med en enorm taknemmelighed, og kan pludseligt mærke, at jeg har holdt vejret lidt hele vinteren. Nu tør jeg så småt, at ånde lettet op.

Sidste onsdag fik Kalle sæsonens aller sidste vaccine (læs evt. om hvilke vacciner og grunden til, at han får dem lige her). Og det glæder mit moderhjerte, at der forhåbentligt går et halvt år, før han igen skal stikkes. Hele elleve ekstra stik, har de små lårbasser måtte stå model til på seks måneder. Det er aldrig sjovt, når han skal udsættes for ubehageligheder – men alternativet ville være langt værre. Det husker vi ofte os selv på.

Vi er også gået i gang med udtrapning af c-pap/optiflow om natten, og det går faktisk rigtig godt. Som med alt andet: stille og roligt fremad. Men det vil jeg fortælle lidt mere om i et andet skriv.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow