{ Kravl, Kalle, kravl // Test af kravlepakke fra GoBabyGo }

Test GoBabyGo

Test af GoBabyGo

// Sponsoreret indhold * //

Det næste vigtige step i Kalle`s motoriske udvikling er, at lære, at kravle. At kravle, det er vigtigt. Det understreger vores fysioterapeut gang på gang, og hende lytter vi troligt til. Den krydskoordinering der foregår, når man kravler er med til, at udvikle hjernen, styrke kroppen og øge indlæringsevnen – også på længere sigt. Så kravle, det skal han!

I gennem de seneneste måneder er han begyndt på, at komme omkring på gulvet. Jer der følger med på Instagram har sikkert set hans tvivlsomme teknik? Til jer, der ikke har set den, så kan jeg vist bedst forklare det som en “ormen” rundt på gulvet, hvor han ligger på skiftevis siden og maven, og får sig vredet rundt. Vi har forgæves forsøgt, at motivere ham til, at lære at krybe “rigtigt” fremad i stedet. Men det har ikke haft hans interesse overhovedet. Hvorfor skulle man også bruge energi på, at lære noget nyt, når man har opfundet sin egen unikke og udemærkede teknik?

Men heldigvis så er jeg akkurat lige så viljefast som Kalle, så da muligheden for, at teste en kravlepakke fra GoBabyGo bød sig, så takkede jeg straks ja.

Test af GoBabyGo

Og så gik vi ellers for alvor all-in på krybe/kravle træningen. Og allerede efter en lille uges tid, så foretog Kalle sine første rigtige krybemoves. Kæmpe sejr!!

Til jer der ikke kender de GENIALE kravleprodukter fra GoBabyGo, så kan jeg fortælle, at serien består af strømpebukser, leggings, knæbeskyttere og strømper. Alle med perfekt placerede gummidutter, der forhindrer, at barnet glider på de glatte gulve. De giver den helt rigtige støtte og hjælper så godt på vej i den motoriske udvikling.

Test af GoBabyGo

Endelig har han fundet ud af, at han ved brug af arme og ben kan komme omkring. Det går endnu ikke så hurtigt, og det er ej heller den pæneste teknik jeg har set –  men han øver sig, knokler på og bliver stille og roligt bedre. Det gør mig så glad og stolt, at se det gå-på-mod og den livsglæde han har.

Han er også blevet bedre til, at stå på alle fire i kravlestilling, hvor han også er begyndt, at rokke lidt frem og tilbage. Dette er også takket være kravleprodukterne, der har givet ham mulighed for, at træne i den stilling i længere tid, uden at glide. Faktisk har han nu fået så meget kontrol over sin krop, at han også kan holde stillingen i længere tid uden gummidutter på knæene.

I kan nok fornemme, at jeg er mere end begejstret for GoBabyGo? Hvis I vil høre mere om, hvad jeg synes om produkternes funktionalitet, kvalitet, pris og nødvendighed, så kan I læse min anmeldelse lige her hos Momster Test.

Faktisk er Fie, der står bag brandet, selv mor til en lille præmatur dreng. Det var hans alt for tidlige fødsel, der blev startskuddet til, at designe produkter der kan hjælpe motorikken på vej. Og tusinde tak for det, Fie! Du har fået dig et par nye trofaste kunder.

Jeg lavede for længe siden et væddemål med min mor om, hvornår Kalle mon begynder at kravle og gå. Jeg har gættet på, at han kan kravle til min fødselsdag 1. juli. Og nu begynder jeg faktisk at tro på, at jeg kommer rigtigt tæt på. Hep hep #VerdensSejesteKalle – du lever til fulde op til det navn!

Hvis I har andre gode tips eller gode råd til kravletræning, så byd endelig ind i kommentarfeltet.

// Camilla

* Kravlepakken er venligst sponsoreret til test af GoBabyGo. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, dog må vi beholde produkterne efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er alle mine anmeldelser altid 100 procent oprigtige.

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow