{ Når man finder nøglen til en sund krop og sjæl // Motivation, der virker }

// Sponsoreret indhold //

Endelig! I en alder af 32 år, har jeg langt om længe fundet en tilgang og motivation til sundhed, der virkelig fungerer for mig. Og det var vist også på høje tid.

Det meste af mit voksne liv, har jeg brugt enormt meget tid og energi på, at skælde min krop ud. På at forsøge, at ændre den. Diverse “slankekure” er prøvet, og de har virket. Men kun for en kort stund. Jeg er i perioder gået all-in på træningen, men heller ikke der, har jeg kunne holde motivationen. Min tilgang har været meget enten eller. Det har resulteret i yoyovægt, og megen frustration over mig selv og min krop. Altid har der været noget, som jeg gerne ville ændre. Noget der ikke var godt nok.

Har jeg så fundet den gyldne nøgle til vægttab og en stram krop? Nej. Men jeg har fundet en ny motivation, og en helt anden tilgang til sundhed og motion. Jeg har sluttet fred med min krop. Jeg har indset, at den faktisk er god nok, som den er. Så nu, når jeg vælger, at spise sundere, dyrke motion eller gøre gode ting for mig selv, så er det ikke med fokus på, at jeg skal tabe mig, få en fladere mave eller på anden måde ændre noget ved mig selv. I stedet fokuserer jeg på, at jeg vælger, at spise ting, der har en positiv indvirkning på min krops trivsel. Jeg spiser sundt fordi, at det giver mig mere energi, højere humør og en bedre nattesøvn. Jeg vil igang med træning, der gør mig stærkere og mere udholden, så min krop kan holde sig rask. Og det har givet mig en enorm ro, at jeg ikke længere kigger forpint på badevægten, eller føler skam, når jeg spiser en ekstra is.

Jeg vælger, at være sund af kærlighed til min krop og mig selv, i stedet for af had.

Apropos det der med, at passe godt på sin krop, så er jeg også begyndt, at fokusere lidt på kosttilskud. Men kun i form af de ting, som jeg ikke kan spise mig til. Derfor har jeg sagt ja til, at teste et abonnement hos Zentabox, der skræddersyer mine kosttilskud ud fra en personlig test. Jeg har efterhånden været igang så længe, at min anmeldelse snart er på trapperne.

Hvad motiverer jer? Har det mon også ændret sig med alderen?

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

2 comments / Add your comment below

    1. Hej Anja.

      Åhhh ja, dem skylder jeg vist en update omkring. Den kommer på Instagram i ugens løb. Men kan da godt løfte sløret for, at jeg ikke er imponeret. I min optik er de bare over-hypede, og uden nogen virkning.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow