{ Glimt fra en fantastisk familiefotografering // Når drømme bliver til virkelighed }

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

// Sponsoreret indhold * //

Hvis I følger med på de sociale medier, så er det næppe gået jeres næse forbi, at vi brugte lørdag formiddag på en fantastisk familiefotografering. Og jeg kan næsten ikke begribe, at der er kommet så mange små magiske mesterværker ud af mødet mellem vores firkløver, Blåvands smukke natur og familiefotograf Jeanet Amby.

Jeg blev utrolig rørt, da jeg så billederne igennem første gang. Måske lidt fordi, at jeg længe har drømt om nogle smukke billeder af os alle fire sammen, men nok aller mest fordi, at det virkelig gik op for mig, at en endnu større drøm er blevet til virkelighed. Drømmen om en familie på fire. Drømmen om et liv, hvor Kalle kan deltage på lige fod med os andre. Drømmen om en almindelig hverdag. Drømmen om, at vi igen en dag ville blive lykkelige allesammen. Sammen! For et år siden havde jeg de drømme, og jeg havde da også troen på, at de en dag ville blive til virkelighed. Men at det er gået så godt det sidste år, at Kalle har det så fantastisk og er så glad, tillidsfuld og fuld af livsglæde, det havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet var muligt. Så for mig er de billeder så meget mere end blot billeder. De er et symbol på den kamp, vi sammen har kæmpet – og på sejr! For jeg føler sgu ærlig talt, at vi har vundet ♥

Jeg vil lade billederne tale for sig selv – dem jeg deler i dette skriv er blandt fotografens egne favoritter. Tænkte det kunne være både lidt sjovt, men også grænseoverskridende, at lade hende vælge… For lad os lige være ærlige et øjeblik, når jeg selv ser billederne, så kan der måske være en lille bitte tendens til, at fravælge dem med de største dobbelthager hos undertegnede 😉

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

familiefotografering, familiefoto, familiefotograf, Jeanet Amby, fotograf Jeanet Amby, blåvand, blåvands huk, vesterhavet, vesterhav

Vanvittigt dygtige Jeanet Amby er børne- og familiefotograf, med øje for detaljer og skønheden i de små ting. Jeg faldt pladask for hendes unikke stil, så jeg var ikke et sekund i tvivl om, at hun skulle forevige vores familie. Og jeg må ærligt sige, at resultatet af vores familiefotografering overstiger mine høje forventninger. Jeg er fuldstændig blæst bagover, og dybt taknemmelig for, at Jeanet har indfanget essensen af os på så smuk og autentisk vis.

I kan finde fotograf Jeanet Amby på både Instagram og Facebook, hvor hun deler ud af både smukke billeder og fotonørderier. Hendes aktuelle prisliste kan I se lige her. Hun bor i Herning i det Midtjyske, men kører gerne i hele Danmark. Hvis I har spørgsmål til Jeanet, så kan I skrive til jeanetamby@live.dk

Da Jeanet er overvældet over alle de søde kommentarer, I allerede har givet hendes billeder med på vejen, så har hun lavet et godt tilbud til alle jer, der følger med her hos CamamaMilla. Hvis I booker en familiefotografering hos hende inden 1. august 2018 (selve fotograferingen kan godt foregå senere på året), så giver hun jer en rabat på 15 % på fotograferingen.

Måske vi skulle gøre det til en årlig tradition med sådan en familiefotografering? Det kunne være ret hyggeligt med en voksende billedvæg, hvor man kan tydeligt kan følge børnenes udvikling år for år. Og forældrenes fysiske forfald 😉

// Camilla

* Fotograferingen er venligst sponsoreret af fotograf Jeanet Amby. Efterfølgende køb af produkter betales af egen lomme. Jeg modtager ingen betaling i forbindelse med dette samarbejde.

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow