{ Modige mødre // Kan kærlighed redde liv? }

jeanett amby, fotograf jeanett amby, blåvand, camamamilla, kalle`s kamp

For efterhånden længe siden, blev jeg spurgt af Maria, der står bag bloggen Slinky Pinky, om jeg ville lave et skriv til hendes føljeton om “Modige mødre”. En smigrende, men faktisk også rigtig svær, opgave, som jeg selvfølgelig ikke kunne takke nej til.

Men hvad skriver man egentlig? Noget om mod, når man slet ikke føler sig spor modig?

Noget af det jeg holder aller mest af ved mine skriblerier er, at jeg ofte undervejs lærer nye ting om mig selv. Når jeg lader ordene flyde frit fra hjertet, så titter erindringer frem, følelser bliver bearbejdet og brudstykker af flyvske tanker giver pludselig mening. Og mens jeg forsøgte, at finde den rigtige indgangsvinkel til mit skriv til “Modige mødre”, så forstod jeg pludseligt, hvori mit mod ligger. I det, der gør mig allermest sårbar – I min kærlighed til Kalle.

“Det krævede et vanvittigt mod, at tillade mig selv, at elske min søn Kalle. Kunne jeg have ladet være med, at elske ham mon? Sikkert ikke. Men jeg kunne have valgt, at være mere tilbageholden med min kærlighed. Jeg kunne have passet på mig selv og mit hjerte”.

I mit skriv spørger jeg: Kan kærlighed redde liv? Og jeg tror oprigtigt på, at min uforbeholdne kærlighed og evige tro på Kalle, har været med til, at redde hans liv. Sammen med et hold af verdens bedste neonatallæger og -sygeplejersker selvfølgelig.

Hvis I har lyst, så kan I læse hele mit skriv lige her.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow