{ Test af Zentabox // Skræddersyede kosttilskud leveret til døren }

Zentabox, kosttilskud, Zentabox.dk, kosttilskud abonnement, Momster Test, test af kosttilskud

// Sponsoreret indhold * //

Jeg har gennem de sidste tre måneder testet et ret så smart koncept. Zentabox leverer skræddersyede kosttilskud lige til døren, og det viste sig hurtigt, at det er et koncept, der passer rigtig godt til mig.

Hos Zentabox laver man en sundhedstest, hvor man skal besvare en masse spørgsmål om både kost, motion, søvn og ens mentale sundhed. Ud fra svarene modtager man pr. mail en sundhedsprofil, der bl.a. indeholder forslag til, hvilke kosttilskud man har brug for. For mit vedkommende viste det sig, at nogle af de kosttilskud, som jeg vanligvis tager, slet ikke er nødvendige. Men til gengæld er jeg blevet opmærksom på, at det for kvinder kan være en god ide, at tage et jerntilskud, samt D-vitamin i vinterhalvåret. I kan lave jeres egen sundhedstest lige her, hvis I også gerne vil blive klogere på jeres egen sundhed. For de tre kosttilskud, som jeg blev anbefalet, er prisen 160 kr. pr. måned. En helt fair og overkommelig pris i min optik.

Zentabox, kosttilskud, Zentabox.dk, kosttilskud abonnement, Momster Test, test af kosttilskud

Det der gør, at jeg synes, at Zentabox er ekstra genial er, at de sender kosttilskudene lige til døren, hver eneste måned. På den måde løber selv glemsomme typer aldrig tør. Og det allerbedste er, at kosttilskuddene kommer i små dosispakninger, med en til hver dag. Det er dejlig nemt, at man ikke skal stå og fumle med flere forskellige beholdere, og så er det også blevet så meget nemmere, at huske at tage tilskuddene dagligt – faktisk har jeg stort set ikke glemt en dosis endnu. Hvilket nærmest er alle pengene værd i sig selv. Et lille bonustip, som jeg har tyvstjålet hos smukke Esme: Skriv eventuelt datoer på alle pakningerne, når du modtager din Zentabox, hvis du, lige som mig, også kan blive i tvivl om, hvorvidt du allerede har taget dagens dosis #TrætMor

Som kunde hos Zentabox modtager man også løbende hyggelige mails, hvor man bliver klogere på kroppen og de kosttilskud, som man selv tager. Tonen i de mails er så rar og varm, at jeg smiler hver gang jeg læser dem. Den slags giver altså også plusser i min bog.

Noget der også gør, at jeg føler mig helt tryg ved, at benytte Zentabox er, at alle deres tilskud bliver produceret og pakket på danske apoteker. Jeg må nemlig indrømme, at jeg, med en sundhedsfaglig uddannelse, har en vis skepsis overfor medicin og kosttilskud købt online.

Hvis I er på udkig efter kvalitets kosttilskud på abonnement, så kan jeg give mine varmeste anbefalinger til Zentabox, der er så fint og gennemført koncept. Det er dansk, det er kvalitet, og så er det bare pissehamrende nemt!

Hvis I er blevet nysgerrige på Zentabox, så kan I læse mere lige her.

Testen har jeg lavet for Momster Test, og I kan læse min anmeldelse lige her, hvis I har lyst.

// Camilla

* Kosttilskuddene er venligst sponsoreret af Zentabox i testperioden. Jeg modtager ingen yderligere betaling for dette samarbejde. 

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow