{ Små glimt fra en fantastisk sommerferie }

Et af vores favorit spots i Ribe

Det er efterhånden længe siden, at der har været livstegn fra mig her på bloggen. Faktisk den længste pause fra skriblerierne nogensinde. Det er der flere grunde til.

Først holdte vi tre ugers fuldstændig fantastisk sommerferie, hvor jeg besluttede mig for, at være offline, så vidt det overhovedet var muligt. Hvilket var tiltrængt og sært befriende. Derefter startede hverdagen igen. Og selvom jeg længe har prædiket om, hvor magisk hverdagen er. Om at sætte pris på den store betydning i de små ting. Så har den virkelig ramt mig hårdt. Jeg har været, og er stadig, fuldstændig drænet for energi, overskud og hverdagsglæde. Hverdagen, som den ser ud i vores familie, hænger mig ærligt talt langt ud af halsen. De følelser vil jeg gerne uddybe og forklare i et andet skriv.

Men selvom jeg stadig ikke har genfundet min hverdagsglæde, så har min lyst til, at skrible lidt igen meldt sig. Så nu håber jeg bare på, at jeg også kan finde tiden til, at omsætte mine tanker til skrevne ord.

For at forlænge følelsen af sommeren lidt endnu, vil jeg dele  nogle glimt fra vores ferie med Jer.

Vi startede ferien med, at købe et (alt for stort) telt. Og så blev der ellers holdt camping i haven. Et af ferien mange højdepunkter, i følge Sille
Morgenmad, campingstyle. Indtaget på glæsplænen foran teltet
Min veninde og hendes dreng gjorde os selskab til et par dages havecamping – det var simpelthen SÅ hyggeligt!
Sommerens høje temperaturer indbød til masse af vandplaskerier
Masser af nærvær og små ture var på programmet. En tur til naturområdet omkring Ribelund er altid en sikker vinder
… og Glad Zoo, nær Ribe, ligeså

Vi sluttede ferien af med otte dage i vores sommerhus på Rømø. Nogle af de mest magiske dage – måske endda de bedste vi har haft, som en fuldendt familie på fire?
Vores nye spa blev indviet på bedste vis…
… og Sille fik lært, at dykke
Vi fandt den fineste naturlegeplads, som vi havde fået anbefalet
… et skønt område, med mulighed for både leg og en smuk gåtur
Vi tilbragte megen tid ved stranden. Og det kom bag på os, HVOR meget Kalle nød det. Han viste sig, at være både en rigtig strandløve og en vandhund. Både sandet og havet blev undersøgt af en frygtløs og nysgerrig dreng
Sille fik sin første drage, og var ret sej til, at flyve med den
Det var svært, at få hænderne ned igen, efter verdens bedste sommerferie

Hvad har I mon lavet i Jeres ferie?

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow