{ Fejring af livet // Kalle’s dåbsfest }

I lørdags ramte vi en af de datoer, der altid vil have en ganske særlig betydning for os. D. 25. august 2017 var nemlig den dag, hvor vi endelig blev udskrevet efter mere end 10 måneders indlæggelse. Dagen, hvor vi endelig fik Kalle med hjem. Jer, der har fulgt med længe, husker måske dette skriv, som blev skrevet og udgivet på vej hjem i ambulancen?

At årsdagen for vores udskrivelse så lige faldt på en lørdag i år, det kunne næsten ikke være mere passende – for vi har længe forsøgt, at finde den perfekte dag til, at få holdt en ordenlig dåbsfest for Kalle. Den fest, som vi desværre ikke havde mulighed for at holde, da han blev døbt på OUH sidste år. (I kan da også lige læse om, hvordan det gik til, at Kalle blev døbt på sygehuset, selvom vi fravalgte nøddåb, hvis I har lyst).

Men altså, i lørdags fik vi endelig holdt Kalle`s fest, vores fest, fejringen af livet og årsdagen for vores udskrivelse ♥ Vi havde inviteret vores nærmeste venner og familie, dem der har støttet os allermest i vores svære tid, og det var så dejligt, at kunne takke dem med en fest.

Vi havde valgt, at holde festligehederne herhjemme i vores værksted, og vi besluttede hurtigt, at det skulle være så uhøjtidligt og casual, som overhovedet muligt. Og det formåede vi (okay, let`s be honest – det er vist egentlig mest mig, der har lidt svært ved, at begrænse mig eller lade være med, at gå op i ligegyldige detaljer) faktisk, at overholde. Alt fra lokation til mad og dekoration blev holdt så nemt, som det kunne lade sig gøre – og det valg tog vi fordi, at overskuddet simpelthen ikke var til, at skulle forberede en masse. Og så var det aller vigtigste for os, at gæsterne hyggede sig på dagen, og at vi havde tid og overskud til, at nyde det sammen med dem.

Og ved I hvad? Det endte faktisk med, at dagen blev mindst lige så god, som hvis vi havde brugt en formue på mad, masser af energi på hjemmelavet pynt og fået stress over alle de detaljer, som ikke lige var perfekte.

Desværre fik jeg ikke taget særlig mange eller særligt gode billeder – men jeg vil alligevel dele små glimt og detaljer fra dagen med Jer.

dåb, barnedåb, dåbsfest, børnefest, goodiebags, goodiebags til børn, navngivningsfest, inspiration til dåb,
Da der var rigtig mange børn til festen (alle i alderen 0-5 år), havde vi forberedt en lille “goodiebag” til dem alle. De blev omhyggeligt delt ud af Sille, da vi vurderede, at børnene havde brug for lidt adspredelse. Poserne vakte overraskende stor begejstring. Og selvom indholdet ikke så ud af meget, så gav det anledning til masse af leg og fjollerier
dåb, barnedåb, dåbsfest, navngivningsfest, candybar, slikbuffet, bland-selv-slik, dessert,
Festen startede med et stort kagebord og candybar – eller slikbuffet, om man vil. MUMS!
dåb, barnedåb, dåbsfest, navngivningsfest, candybar, slikbuffet, bland-selv-slik, dessert,
… det var lidt ekstra hyggeligt, at vi lod slikket stå fremme under hele festen, så gæsterne kunne blande sig en pose, hvis lækkersulten meldte sig senere på aftenen. Og der var vist også et par stykker, da fik en pose med hjem til dagen-derpå.
dåb, barnedåb, dåbsfest, navngivningsfest, fest, inspiration til dåb, bordpynt,
Dekorationerne bestod af små vaser, gamle glas og skønne blomster fra marken ved siden af vores hus. Og så de søde festhatte, som vi har fået fra laekt.dk selvfølgelig.Aftensmaden bestod af helstegt pattegris – lækkert og virkelig nemt, da vi ikke skulle sørge for andet end service til gæsterne
dåb, barnedåb, dåbsfest, navngivningsfest,
Jeg forevigede vores to Spilopper lige inden festen gik igang. Og se dem lige – er de ikke bare mega nuttede altså? De klarede bare dagen SÅ flot begge to, og vi kunne tydeligt mærke, at de virkelig nød det. Kalle festede med højt humør til kl. 22 og Sille faldt i søvn i fars arme omkring midnat. Forældrene, de festede til den lyse morgen
dåb, barnedåb, dåbsfest, navngivningsfest,
Og det her billede, det er jeg simpelthen nødt til, at dele med Jer også. Festens midtpunkt <3

Der er – til mine store forundring – flere af Jer, der har gættet på, at vi også skulle holde bryllup i lørdags… og I kunne ikke tage mere fejl. Jeg kan vist roligt love Jer, at det ikke kommer til, at gå ubemærket hen, hvis vi en dag beslutter os for, at gifte os 😉

Tak fordi I læser med, håber sammen med os, sender varme tanker og omsorgsfulde ord ♥ TAK!

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

3 comments / Add your comment below

  1. Det lyder som den helt perfekte fest og hvor er det altså bare nogle lækre unger I har fået jer. Det ser jo super flot ud. Enkelt og pænt.

  2. Det lyder som en rigtig dejlig dag for søde Kalle..! Vi skal snart afholde barnedåb for vores Viggo og vil høre om du vil dele, hvor du har købt candybar banner, brune poser og indhold, synes det er så fint og en rigtig god idé:-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow