{ Beautyfavoritter // Den perfekte solbeskyttelse }

Soleil Toujours, solcreme, solbeskyttelse, test af solcreme, beautynørd, momstertest, bedste solcreme, shimmer oil, body oil

// Sponsoreret indhold*  //

Er det ikke bare typisk, at når man endelig finder den perfekte solcreme, så er sommeren tilsyneladende ovre? Seriøst, jeg kan da ikke være den eneste, der allerede savner varmen og de mange solskinstimer?

Men ikke desto mindre, så er jeg alligevel virkelig glad for, at jeg takkede ja til, at teste nogle af produkterne fra Soleil Toujours, der er et ret nyt brand på det danske marked. De har en innovativ tilgang til solbeskyttelse, og jeg er i særdeleshed vild med, at de har formået, at kombinere deres naturlige og mineralske solfiltre med rigtig god hudpleje og anti-aging ingredienser.

Jeg har testet Sheer sunscreen mist spf 30, Aloe antioxidant calming mist og Exotic shimmer body oil, og I kan læse hele min anmeldelse hos Momster Test. Især den der solcreme mist har vundet mit beautyhjerte. Og nu skal jeg fortælle Jer hvorfor.

Soleil Toujours, solcreme, solbeskyttelse, test af solcreme, beautynørd, momstertest, bedste solcreme, shimmer oil, body oil

Konsistens, konsistens, konsistens! Og så det faktum, at jeg kan smøre hele min krop ind på no time. En vigtig detalje, når man er mor! Selvom her er tale om solbeskyttelse med SPF 30, så er den på ingen måde tung eller klistret. Den sprayes direkte på huden, og konsistensen er virkelig skøn. Den er super nem og hurtig, at fordele – og så fedter den overhovedet ikke. Den er oven-i-købet også vandfast, fri for skadelige kemikalier og kan bruges til børn over 6 måneder. Og så indeholder den også anti-oxidanter, der er gode for huden. Altså, kan vi lige blive enige om, at det næsten er for godt til, at være sandt? Den er så meget bedre end samtlige solcremer, som jeg hidtil har prøvet.

Den der tørolie med shimmer i, er altså også virkelig god. Den giver huden den smukkeste glød, og lige et lille hint af glimmer. Den er også super nem, at påføre – og så fedter den heller ikke.

Soleil Toujours kan virkelig noget med geniale produkter, perfekte og funktionelle emballager og vanvittigt lækre konsistenser. De varmeste anbefalinger fra en skabs-beautynørd ♥

Kender I mon produkterne allerede? Del gerne Jeres erfaringer i kommentarfeltet.

// Camilla

*  Produkterne er venligst tilsendt til test af Plan Organic

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow