{ Jagten på perfekte børnebriller // Kalle’s nye look }

børnebriller, børn med briller, lindberg, lindberg briller, lindberg børnebriller, briller til børn, Profil Optik, seje børnebriller, gode børnebriller, Lifestyle,
Det aller første billede af Kalle med hans nye briller

Som I måske allerede ved, så viste sidste kontrol af Kalle’s øjne, at han har et noget nedsat syn på begge øjne. Derfor gik vi allerede dagen efter kontrollen på jagt efter de perfekte børnebriller til ham. Eller det vil sige, at jeg de sidste mange måneder forinden faktisk allerede havde lavet lidt research, da vi var ret sikre på, at briller ville blive en realitet. Og mit forarbejde har vist et ret entydigt svar: At Lindberg simpelthen er de bedste på markedet, når det kommer til børnebriller til de aller mindste. Det er dem med det letteste stel, dem der kan holde til at blive krøllet sammen og dem der nemt kan rettes ud igen.

Men selvom jeg havde en ide om, at Kalle`s første par briller skulle være af mærket Lindberg, så handlede det for os også om, at vi gerne ville købe hos en lokal optiker (da man nok på forvente en del reparationer og justeringer løbende) og også gerne et sted, hvor servicen er helt i top. Og efter at have besøgt Ribe`s tre eneste optikere, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Profil Optik var de helt rigtige for os.

I Profil Optik fandt vi nemlig de fineste Lindberg briller, der passede så fint til Kalle`s lille ansigt, samtidig med at de faktisk er vildt flotte og ikke så børne-børnebrille-agtige. Kig på billederne, og sig lige at I er enige? Jeg kan i hvert fald godt lide, at de skiller sig lidt ud. Kalle Potter er hans nye kælenavn i familien ♥

Og vigtigst af alt, så fik vi simpelhen så god, kompetent og venlig en vejledning, hvor der var masser af tid og rummelighed over for Kalle, der absolut ikke synes, at det var særligt spændende, at prøve briller mm. OG så kunne de også tilbyde en virkelig god abonnementsløsning, hvor man betaler et månedligt beløb for brillerne. En slags afbetaling, om man vil. Abonnementet kræver, at man køber tre par briller og binder sig for tre år. Men så får man til gengæld GRATIS udskiftning af glas, hver gang der er behov for ændring i styrken (for Kalle`s vedkommende skal vi forvente, at det kan være hver 3.-6. måned), samt udskiftning af et af stel hvert år. Derudover er der også en forsikring, så vi kun betaler en  lille selvrisiko., hvis de går i stykker. Prisen for to par Lindberg briller, samt et par billigere reservebriller bliver blot 180 kroner  pr. måned. Til de interesserede så hedder abonnementet Lifestyle.

børnebriller, børn med briller, lindberg, lindberg briller, lindberg børnebriller, briller til børn, Profil Optik, seje børnebriller, gode børnebriller, Lifestyle,

Nu lyder dette skriv mest af alt som en reklame for Lindberg og Profil Optik, men det er det altså ikke. Desværre #IRingerBare ! Det er blot en lille serviceinfo til Jer, der måske falder over dette skriv i jeres søgen på info og erfaringer med børnebriller.

Vi hentede de nye briller i torsdags, og de første par dage nægtede Kalle pure, at have dem på. Men som dagene er gået, så har han accepteret dem mere og mere. Nu har han da haft dem på i op til en time af gangen de sidste mange dage. Så mon ikke, at de snart bliver en helt naturlig og uundværlig del af hans hverdag? Vi krydser fingre! Og så vil jeg sige, at de allerede har bestået kvalitetstesten, for de er i sandhed blevet flået i, kastet med og krøllet sammen – uden at man kan se det på dem!

PS. Der er sgu da noget særligt nuttet over børn med briller. Right? 

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

5 comments / Add your comment below

  1. Alle børn med briller er søde- men Kalle? Han er sgu da giga mega cute med de flotte briller- og hvor ser han stor og stærk og frisk ud 😊

    1. Åhhh, hvor er du sød, Julie 🙂

      Vi elsker også de briller til ham – og efterhånden, så synes vi han ser helt forkert ud, når han ikke har brillerne på.

  2. Jeg har godt nok allerede kommenteret på din Insta, men jeg siger det gerne igen. Han er simpelthen for lækker med de briller 🙂 Og godt valg de er nemlig super gode til børn biller. Min datters er blevet kørt over af hele to biler uden stellet er gået i stykker 🙂

    1. Haha – kørt over ligefrem? Ja, vi har også erfaret, at de virkelig bare kan holde til alt. De har været splittet ad i atomer utallige gange efterhånden, men hver gang kan vi bare samle dem igen. Jeg kan ikke forestille mig, at vi kunne finde på, at vælge andre mærker næste gang. Faktisk har jeg også lige købt et par Lindberg briller til mig selv.

  3. Wow! Tak for tippet med abonnement, det skal jeg så afgjort have set om stadig er gældende. Vi gav den nette sum af 4800kr for ét par briller, der har trængt meget til udskiftning i nogle måneder, men som vi strækker fordi der snart skal måles styrke igen. Det lyder rimelig genialt med et abonnement i stedet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow