{ Det perfekte børneværelse: Instagramværdigt eller børnevenligt? // Er det dig eller dit barn der bestemmer? }

Vissevasse, vissevasse test, plakater til børneværelset, Minifabrikken.nu, Momster test, anmeldelse af Vissevasse, Vissevasse børneplakat, børneværelse, pigeværelse,

// Sponsoreret indhold*  //

Jeg har givet mig selv en udfordring. En udfordring, der for mange sikkert kan virke nem og overflødig, men for mig er det faktisk ikke sådan lige til. Udfordringen går i alt sin enkelthed ud på, at jeg skal slippe kontrollen lidt mere i forhold til børnenes værelser – og egentlig også deres garderobe, men en ting af gangen, ikk`?

For selvom mine børns værelser langt fra ligner “noget fra et boligmagasin”, så må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu har ladet mig styre meget af, hvad JEG synes er pænt, når der skal købes nye ting eller laves ønskesedler. Jeg har forsøgt, at farvekoordinere, vælge de helt “rigtige” brands og også nogle gange haft i tankerne, hvilke ting der ville tage sig bedst ud på billeder. Jeg har endda engang takket nej til en gratis bObles figur, da farven på den ikke matchede den øvrige samling. There, I said it!  Det er den tåkrummende sandhed, og jeg bliver faktisk en kende flov over mig selv.

For jeg holder virkelig af smukke omgivelser, og det betyder noget for mig, at vores hjem er pænt og hyggeligt – men med tiden har jeg indset, at når det kommer til børnenes værelser, så er det vigtigste trods alt, at DE elsker dem, at rummet indbyder til leg, og at de føler at det er DERES sted, som de selv må sætte deres personlige præg på. Og nu har Sille altså nået en alder, hvor hun har en mening om den slags, og tiden er inde til, at moderen må slippe kontrollen en smule.

Vissevasse, vissevasse test, plakater til børneværelset, Minifabrikken.nu, Momster test, anmeldelse af Vissevasse, Vissevasse børneplakat, børneværelse, pigeværelse,

Så da vi fik muligheden for, at teste Vissevasse`s nye webshop, og vælge en af deres fine plakater til børneværelset, så besluttede jeg mig for, at nu er nu. Så Sille fik fuldstændig frie hænder til, at vælge hvilken som helst af plakaterne. Og for en treårig er det åbenbart en smal sag – der skulle ikke mange senkunders overvejelse til, før hun havde udset sig sin favorit, Hand-clapping girls. Jeg havde ellers udset mig den virkelig fine Ballerina, og skulle virkelig gøre mig umage for ikke, at komme til, at forsøge at præge hende i den retning. Men jeg holdt mig i skindet.

Og sikke en dejlig oplevelse det har været – både lærerig for Sille og hendes mor. Hun sad selv med iPad`en og udvalgte plakaten nøje. Hun var med til, at vælge farve på rammen. Hun hentede pakken sammen med Store S. Hun åbnede den, og sagde “ihhh og åhhhh”. Og hun var med til, at hænge den op på værelset. Den stolthed og glæde, som den plakat har givet hende, den er guld værd. Hun elsker den – fordi hun føler, at det er HENDES.

Vi har allerede lavet vores anmeldelse af Vissevasse`s nye webshop og deres produkter. Den kan snart læses hos Momster Test.

Vissevasse, vissevasse test, plakater til børneværelset, Minifabrikken.nu, Momster test, anmeldelse af Vissevasse, Vissevasse børneplakat, børneværelse, pigeværelse,
Sådan her ser Sille`s værelse ofte ud – alt andet end “Insta-værdigt”, men det er faktisk helt okay

Som altid, så vil jeg så gerne høre Jeres tanker. Hvad er Jeres holdning til børneværelser? Hvem bestemmer hjemme hos Jer? Går I efter det “Instagramværdige” look eller er der eksploderet en farvebombe? Måske noget midt imellem? Skal børneværelser være pæne eller børnevenlige? Kan de egentlig ikke godt være begge dele på samme tid? Del meget gerne i kommentarfeltet!

// Camilla

* Plakaten og rammen har vi modtaget til test. Venligst sponsoreret af Vissevasse

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

9 comments / Add your comment below

 1. Herhjemme er det endnu mig der bestemmer ‘hvad der er pænt’, men det er med Villy (2,5 år) for øje. Det skal være praktisk og i børnehøjde.

 2. Jeg tænker at børneværelset skal være til børnene! Nu deler vi soveværelse med vores 2-årige og han har ikke noget børneværelse, så hele lejligheden er hans store legeplads!

 3. Børnevenligt, eftersom det er barnets værelse og mener at alle børneværelser er Instagram værdigt netop af den grund

 4. Et børneværelse er børnenes domæne, med en af hver på hhv 10 (lige om et øjeblik) og en på 8 har jeg forlængst opgivet at bestemme indretningen. Jeg hjælper lidt i fht at holde det praktisk og overskueligt men farver og stil bestemmer de selv. Knægten kører selvvalgt turkis, petrol og grå tema, mens frøkenen er ude i lilla, rød og lidt lyserød. Jeg har så sørget for lette hvide møbler så det basale er på plads og så hjælper vi som voksne med at sortere i drømmene, så ikke alle vilde ting flytter ind. Et gigantisk plastik barbiehus er f.eks på no go listen, der er “desværre” ikke plads 😀

 5. Min dreng på 5 år bestemmer som udgangspunkt selv over indretningen af sit værelse. Jeg har været inde over med hvide, neutrale møbler og den mest praktiske placering af selvsamme. Herfra har han bestemmer-hatten på, og han elsker det.

  Legehjørnet i stuen, som primært er benyttes af hans to småsøstre på hhv. 1 år og 4 måneder, er dog fuldstændig mit domæne. De er for små til at komme med eget input, og jeg orker ærligt ikke en farvelade i vores opholdsstue.

 6. Her har jeg indset at 4 årige Freja har en mening elsker enhjørninger og sommerfugle. Har tænkt praktisk med møblerne og valgt disse i neutrale farver og hvad der ellers er puttet ind har hun været med til at bestemme og udvælge…så der er farver på.
  Synes nu visse vasses plakater gør det meget godt med dæmpede farver. Smuk plakat fyldt med fantasi og glæde

 7. Jeg har altid valgt at børnenes værelse, skal indbyde til leg og hygge. Altså påmbørnenes primisser, lige fra de blev født.
  Det skal i min optik ikke være et “udstillings” værelse, men et sted hvor børne kan og må være børn og hvor de har lyst til at være.
  Jeg har da malet møbler, så der ikke var 10 forskellige farvede møbler der inde. Og har da også sat lidt mit eget præg på pynten, men med tanke på mine børns behov.

 8. Jeg har det fuldstændigt som du beskriver. Jeg har rigtig svært ved at slippe det og begge vores drenges værelser er farvekordineret. Lille H mintfarvet og store W sart lyseblå, eller Hvidt og gråt.
  Jeg har mega svært ved ikke at præge dem i retning af det jeg godt kan lide, men der lader ikke til at genere dem.
  Der er stadig praktisk leg med ind over og let tilgængelige legesager.
  Men moren kan godt lide rolige afdæmpede omgivelser 🤦🏼‍♀️

 9. Herhjemme er værelset hverken insta-venligt eller eksploderet farvebombe. Det meste er hvidt – med lidt tilsætningsstoffer i form af legetøj, der fanger interessen 🙂 ..

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow