{ NORMAL // Noget om besparelser og hyggeshopping }

NORMAL, test af NORMAL, anbefaling, Momster Test, hyggeshopping, fodmaske

// Sponsoreret indhold* //

Kender I mon butikskæden NORMAL? Hvis ikke, så er I altså gået glip af noget!

NORMAL er for mig nemlig den perfekte kombination af basale need-to-have varer til husholdning og madlavning, beautyprodukter og hyggeshopping (I ved, den slags shopping, hvor man giver sig god tid. Man lurer på alle de varer, som man overhovedet ikke mangler eller har brug for, men som man alligevel på mystisk vis får overbevist sig selv om, at man ikke kan leve uden. For mit vedkommende kan det fx. være fine elastikker, lykønskningskort, noget sjovt snoller, pæne servietter, glimmerstrømpe par nr. 50 i samlingen, en ny øjenskygge… you get the picture?  Og please – fortæl mig lige, at jeg ikke er den eneste, der hyggeshopper?), og det bedste af det hele er, at det er til billige(re) priser. Faktisk er besparelserne ofte lige så store, som hvis vi handler i grænsebutikkerne.

NORMAL, test af NORMAL, anbefaling, Momster Test, hyggeshopping, fodmaske

Og hvorfor skriver jeg så pludseligt om NORMAL? Det gør jeg fordi, at jeg for et par uger siden blev sluppet løs i vores lokale NORMAL med et gavekort og mine kritiske forbrugerbriller, i forbindelse med en test for Momster Test. Min anmeldelse kan I læse snart.

Men der er lige et par produkter, som jeg gerne vil fremhæve . Nemlig nogle af mine favoritter, som jeg køber igen og igen.

NORMAL, test af NORMAL, anbefaling, Momster Test, hyggeshopping, fodmaske, bedste fodmaske, fodmaske NORMAL, peel fodmaske

De første er fodmaskerne fra Pure & Care – de er både budgetvenlig, effektive og så nyder jeg virkelig, at jeg kommer helt i spastemning, når jeg bruger dem.

Jeg elsker duften af kokos, og den milde, diskrete duft af hårplejeprodukterne fra Inecto er helt passende. Her er der også tale om virkelig billige produkter, der gør en forskel for mit hår. Især deres hårserum (jeg bruger den i mine tørre spidser hver morgen) og hårmasken er jeg fuldstændig vild med.

Faktisk så køber vi alt fra opvasketabs og vatpinde til chiafrø og chokoladesmørrepålæg hos NORMAL – og det er nok det jeg holder allermest af ved deres butikker: At de bugner af så mange forskellige varer, uden at det bliver en rodet eller uoverskuelig butik. Og så elsker en jyde som jeg naturligvis, at man aldrig er bange for, at betale overpriser for varerne 😉

NORMAL, test af NORMAL, anbefaling, Momster Test, hyggeshopping, fodmaske

Har I nogle favoritter, som I altid køber hos NORMAL? Lige en lille sidebemærkning: Jeg har iøvrigt endnu ikke fundet den perfekte tørshampoo, så hvis I kan anbefale sådan en, så del meget gerne i kommentarfeltet.

// Camilla

* Gavekortet er modtaget i forbindelse med test, og er venligst sponsoreret af NORMAL

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow