{ Den perfekte Barnets Bog til præmatur børn // Da jeg havde en finger med i spillet – og en rabatkode }

Præmatur, præmatur barnets bog, barnets bog, barnets bog til præmatur, Prik & Streg, Prik & Steg barnets bog, født for tidligt, fortodligt født, gave til præmatur, gave til for tidligt født, Little Love, Little Love barnets bog, rabatkode, rabatkode til Prik & Streg,

Selvom Kalle`s alt for tidlige fødsel har ført mange udfordringer, bekymringer og tårer med sig, så har den også skabt grobund for mange positive oplevelser, berigende bekendtskaber og megen værdifuld læring.

For efterhånden mange måneder siden, blev jeg kontaktet af Ewa Delgado, der er den kreative ildsjæl bag Prik & Streg – eller Little Love, som de snart skifter navn til. Hun havde et ønske om, at udvikle en præmatur tillægspakke til deres fine Barnets Bog, hvilket hun gerne ville have min hjælp til. Og jeg havde ikke brug for lang betænkningstid, før jeg selvfølgelig sagde ja. For det er nemlig noget af det, som jeg selv har manglet i min søgen efter den helt rigtige Barnets bog til Kalle… dem der er på markedet virker ligesom ikke helt rigtige, når man har haft en noget anderledes start på livet.

Så med mine erfaringer som præmaturmor, samt med input fra de mange andre præmaturforældre i Dansk Præmatur Forening, så fik jeg udarbejdet en lang liste med ønsker og forslag til, hvad sådanne sider kunne indeholde. Og midt i oktober mødtes Ewa og jeg til en hyggelig frokost, hvor de sidste finjusteringer blev lavet. Og det endelige resultat er simpelthen bare blevet SÅ fint!

Præmatur, præmatur barnets bog, barnets bog, barnets bog til præmatur, Prik & Streg, Prik & Steg barnets bog, født for tidligt, fortodligt født, gave til præmatur, gave til for tidligt født, Little Love, Little Love barnets bog, rabatkode, rabatkode til Prik & Streg,

Det helt geniale ved den her Barnets Bog er, at den er lavet som et ringbind. På den måde er der mulighed for, at købe og indsætte de tillægssider, som masser lige til det pågældende barn og familie – og så er der også rig mulighed for, at indsætte diverse minder i plastiklommer. For vores vedkommende bliver det sådan noget som den første hue, en sonde, saturationsmåler, respiratortube og andre affekter fra indlæggelsen.  Ud over tillægssider til præmatur børn, er der fx. også et til enlige mødre og en særlig bog til tvillinger. Og der er vist også en på vej til de børn, der er adopteret. Jeg er vild med, at der tages højde for mangfoldighed og forskelligheder ♥ Og hey, kan man andet end, at elske de søde motiver og den pæne stil?

Præmatur, præmatur barnets bog, barnets bog, barnets bog til præmatur, Prik & Streg, Prik & Steg barnets bog, født for tidligt, fortodligt født, gave til præmatur, gave til for tidligt født, Little Love, Little Love barnets bog, rabatkode, rabatkode til Prik & Streg,

Som tak for hjælpen, så har jeg fået lov til, at dele en rabatkode med Jer, der læser med på bloggen her. Den gælder frem til d. 31/12 2018.

Spar hele 50 % på præmatur tillægspakken med koden: camamamilla50

Hvis I spørger mig, så er det altså også en helt genial barselsgave til de for tidligt fødte børn. Jeg ville i hvert fald ønske, at vi havde haft en, som vi kunne udfylde løbende under vores indlæggelse. Man kan også tilkøbe nogle blanke sider, som kan bruges til, at føre lidt dagbog på. Igen noget, som jeg har fortrudt, at jeg ikke har gjort.

Præmatur, præmatur barnets bog, barnets bog, barnets bog til præmatur, Prik & Streg, Prik & Steg barnets bog, født for tidligt, fortodligt født, gave til præmatur, gave til for tidligt født, Little Love, Little Love barnets bog, rabatkode, rabatkode til Prik & Streg,

Jeg vil slutte af med dette billede, som jeg sneg mig til, at tage af en dybt koncentreret Ewa. Tak fordi, at jeg måtte være en del af processen, og tak fordi du tænkte på alle præmatur familierne.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow