{ Skamlen, der kan forvandle sig til en knallert // Test af Stool fra Collect Furniture }

Collect Furniture, Stool, skammel, træskammel, skammel og køretøj, skammel med hjul, smuk skammel, børneskammel, anmeldelse, skammel i træ, skammel til børn, Momster test, test af skammel

Jeg holder meget af, at blogge og dele ud af vores liv på Instagram – primært på grund af alle de spændende bekendtskaber, horisontudvidende input og de helt personlige og mentale genvinster det giver mig. En helt anden dør det åbner op for, når man er aktiv online er, at man pludseligt bliver anset for, at være en såkaldt influencer. En betegnelse, som jeg langt fra vil bruge om mig selv. MEN det betyder også, at jeg flere gange ugentligt bliver kontaktet af firmaer, der gerne vil lave samarbejder. Nogle der ønsker, at jeg skal promovere deres produkt eller brand. Det takker jeg som oftest nej til, da det er de færreste af dem, som jeg finder relevant for mig.

Gennem Momster får jeg også tilbud om, at teste produkter for Momster Test, hvilket jeg finder meget mere interessant. Det fine er jo, at jeg selv vælger, hvilke tests jeg synes passer til vores familie, samt at jeg ikke forpligter mig til, at tale rosende om et produkt, der måske skuffer mig. Det handler netop om, at teste og anmelde med hjertet.

Og sidst der tikkede en mail ind med et tilbud om, at teste et produkt, tøvede jeg ikke et sekund med, at takke ja!

Her i juleferien har vi været så heldige, at vi har fået lov til, at teste den fineste lille skammel fra Collect Furniture – der for mig er et helt nyt bekendtskab, selvom de har eksisteret siden 2008.

Collect Furniture, Stool, skammel, træskammel, skammel og køretøj, skammel med hjul, smuk skammel, børneskammel, anmeldelse, skammel i træ, skammel til børn, Momster test, test af skammel

Stool, som skamlen hedder, er lidt af en design-genialitet, hvis I spørger mig. For den er ikke bare en overordentlig smuk skammel, men den er også et sjovt stykke legetøj, der inspirerer og opfordrer til leg. Når skamlen vendes på hovedet, kan man nemlig køre rundt på den. Og selvom jeg havde mine tvivl om, hvor godt lige netop den funktion egentlig ville fungere i praksis, så er den altså både nem og stabil, at drøne rundt på. Kalle har fået utallige timer af juleferien til at gå med, at lege knallert, mens han begejstret har sagt “bruuuuuum-lyde”.

Sillemusen kan også sagtens køre rundt på den, selvom hun efterhånden har nogle virkelig lange ben (jeg fatter stadig ikke, hvor hun har dem fra?), men mest af alt har hun brugt den til, at hoppe ned fra og sidde på. Og selvfølgelig til, at stå på ved håndvask og når hun hjælper til i køkkenet.

Collect Furniture, Stool, skammel, træskammel, skammel og køretøj, skammel med hjul, smuk skammel, børneskammel, anmeldelse, skammel i træ, skammel til børn, Momster test, test af skammel

Ud over børnenes begejstring, så er forældrene altså også virkelig glade for Stool, der jo er en seriøs opgradering af den plastikskammel fra IKEA, som den har erstattet. Designet er så smukt, og det varme træ passer perfekt ind i vores øvrige indretning. Og så er jeg vild med, at Collect Furniture er en virksomhed med øje for kvalitet, bæredygtighed og miljøansvarlige valg.

I kan læse meget mere om, hvad vi egentlig synes om Stool, i anmeldelsen hos Momster Test.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow