{ Fastelavn på budget // Billige og simple kostumer – og en genial ansigtsmaling }

fatelavn, billige kostumer, fastelavnskostumer, udklædning, børneudklædning, Flying Tiger, Flying Tiger Copenhagen, Momster test, ansigtsmaling, ansigtsmaling til børn, ansigtsmaling uden kemi, havfrue kostume, vampyr udklædning,

// Sponsoreret indhold* //

Fastelavn lurer lige om hjørnet, og i år havde vi faktisk besluttet os for, at vi ikke ville købe nye kostumer til børnene. For de har VIRKELIG MEGET udklædningtøj, som vi fint synes kunne nytænkes og genbruges. Og vi øver os på, at lade være med at købe unødvendigheder. Sille var af en helt anden opfattelse, da hendes brændende ønske var, at være en havfrue.

Vi fik hende dog overtalt til, at hun måske kunne være en sej vampyr. Kappen havde vi nemlig liggende, og så kunne vi lige trylle lidt sort tøj frem fra klædeskabet og købe nogle tænder og ansigtsmaling i Flying Tiger Copenhagen. Easy peasy!

fatelavn, billige kostumer, fastelavnskostumer, udklædning, børneudklædning, Flying Tiger, Flying Tiger Copenhagen, Momster test, ansigtsmaling, ansigtsmaling til børn, ansigtsmaling uden kemi, havfrue kostume, vampyr udklædning,

Det der så skete, da vi var på shoppingtur i vores lokale Flying Tiger Copenhagen i Ribe var, at vi fik øje på det fineste havfrue kostume. Til sølle 60 kroner. Ja, I læste rigtigt: 60 kroner! Og så forbarmede de ellers så principfaste forældre sig altså over den havfrueelskende fireårige. Og hendes begejstring var det hele værd!

Ud over havfruekostumet, så havde de et virkelig fint udvalg af andre fastelavnsting. Der var udklædning i massevis, parykker, falske overskæg, ansigtsmaling og meget andet. Det er virkelig et kig værd, hvis I også vil holde en mere budgetvenlig fastelavn i år.

fatelavn, billige kostumer, fastelavnskostumer, udklædning, børneudklædning, Flying Tiger, Flying Tiger Copenhagen, Momster test, ansigtsmaling, ansigtsmaling til børn, ansigtsmaling uden kemi, havfrue kostume, vampyr udklædning,

Og det der ansigtsmaling, det er vi altså lige nødt til, at snakke lidt mere om. For det er både billigt, nemt at arbejde med og så er det fri for parfume og skadelige kemi. Og måske vigtigst af alt, så er det virkelig nemt at fjerne igen. Det kan nemt vaskes af med en klud med lunkent vand. Uden en masse skrubberi og hylende børn. Og så har jeg lige fundet ud af, at man kan købe det i butikkerne året rundt.

Da Kalle slet ikke er sådan en, som gider have udklædning, hat eller den slags fornøjeligheder på, så er planen at vi blot maler knurhår på ham, og giver ham en sort heldragt på, når de holder fastelavn i institutionen på fredag. Og så sætter jeg en sort hale fast på dragten med en sikkerhedsnål, så den nemt kan fjernes igen, når han bliver træt af den.

fatelavn, billige kostumer, fastelavnskostumer, udklædning, børneudklædning, Flying Tiger, Flying Tiger Copenhagen, Momster test, ansigtsmaling, ansigtsmaling til børn, ansigtsmaling uden kemi, havfrue kostume, vampyr udklædning,

Vi forsøgte os med en lille testmaling idag, hvilket Kalle ikke var helt samarbejdsvillig omkring. Så nu må vi se om jeg kan gøre det lidt pænere på fredag.

Vi har i samarbejde med Momster Test testet Flying Tiger Copenhagens fastelavnssortiment, og I kan læse hele anmeldelsen lige her.

Hvad skal Jeres børn mon være til fastelavn?

// Camilla

*Fastelavnsprodukter er modtaget i forbindelse med test, og er venligst sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow