{ Struktur og overblik til dine børn? // Sille tester BIMO tavle fra Pictoboards }

BIMO, BIMO tavle, Pictoboards, tavle, struktur, børnefamilie, test af Pictoboards, piktogrammer, piktogram,

// Reklame // Indeholder produkter sendt til test

Selvom Sille i det store og hele klarer sig rigtig godt, så har hun det også svært. Det kommer lidt i bølger, og vi er lige kommet på den anden side af en af de helt store. Det har denne gang også givet udslag i børnehaven, der derfor havde indkaldt os til et tværfagligt møde for en måneds tid siden. På mødet talte vi blandt andet om, at vi måske kan hjælpe hende ved, at skabe endnu mere struktur og overskuelighed i hverdagen.

Derfor kunne det ikke have været en bedre timing, da vi få dage senere fik muligheden for, at teste en BIMO tavle fra Pictoboards.

Jeg må ærligt sige, at vores oplevelse har været lidt en blandet fornøjelse.

Der gik ret lang tid, før Sille rigtigt viste interesse for at bruge tavlen. Men så helt spontant en morgen, tog hun selv initiativ og gik hen og kiggede på den. Derefter har den været et rigtig fint redskab, der især har gjort vores morgener mindre konfliktfyldte og mere overkommelige. Og det er også her, hvor vi tidligere har haft vores primære udfordringer med en pige, der er meget træt, distræt og en rigtig slow-starter.

BIMO, BIMO tavle, Pictoboards, tavle, struktur, børnefamilie, test af Pictoboards, piktogrammer, piktogram,

Vi modtog den store startpakke, der inkluderede tavle, 32 billedmagneter, en whiteboard tusch og 9 røde magnetbrikker, der kan bruges til belønningssystemet. Prisen er 799 kroner, hvilket jeg synes er i den høje ende, taget det meget enkle design og materialevalg taget i betragtning. Til den pris kunne vi godt have ønsket os, at der var plads til mere end et barns aktiviteter på tavlen.

BIMO tavlen vil helt sikkert fortsat være en fast del af vores hverdag, da Sille er blevet rigtig glad for at bruge den. Den motiverer hende, sætter fart på hendes aktiviteter og har givet hende blod på tanden i forhold til, at blive mere selvhjulpen.

Bruger I BIMO eller et ligende system hjemme hos Jer? Hvordan fungerer det? Del gerne Jeres erfaringer!

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

  1. Vi bruger til tider high-five opgaver her hjemme. Datteren laver en opgave som, tage tøj på, gå på toilettet, rede sit hård og lignende, og får så en high-five og en ny opgave. På den måde bliver hendes hoved ikke “overbelastet”, og hun kan overskue tingene. Når hun så bliver træt af at få en high-five skifter vi “slag”… lige nu vil hun klappes i panden… underlige unge men det virker. Men vi bruger noget lignende med aktiviteter som jeg bare selv har lavet. Billeder af deres legetøj og ting vi kan lave, både inde og ude er lamineret og så er der limet magneter på. Når de så keder sig kan de gå ud og finde ting på køleskabet vi kan lave. Det inspirere dem ret godt 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow