{ Mofibo, mit mentale frirum // En rabatkode til Jer }

mofibo, Mofibo rabat, rabatkode Mofibo, lydbog, lydbøger, rabat Mofibo, lydbogsapp, gode lydbøger,

Annonce // Samarbejde med Mofibo

Hvis I har fulgt med i længere tid, så ved I allerede, at jeg er lidt af en læsehest og altid har været det. Som jeg også har delt med Jer tidligere, så kan jeg desværre ikke længere finde tiden eller roen til, at sidde stille med en bog imellem hænderne. Derfor har Mofibo været min favorit app (sammen med Instagram – de to største tidsrøvere på min mobiltelefon) lige siden Kalle kom til verden. Her kan jeg nemlig forsvinde ind i (lyd)bøgernes verden, mens jeg kører bil, gør rent, går en tur eller rydder op. Jeg elsker, at jeg kan blive klogere, mens jeg også ordner praktiske ting. Og når tankerne bliver for flyvske om aftenen og forhindrer mig i at falde i søvn, så hjælper det altid, hvis jeg tager en lydbog i ørerne og lukker alt andet ude.

Så da jeg fik muligheden for, at lave et ambassadørsamarbejde med Mofibo, så blev jeg overordentlig glad. Det betyder nemlig, at jeg også kan give Jer mulighed for, at prøve Mofibo gratis i hele 30 dage (gælder kun nye kunder). Og det ved jeg, at I er mange der har efterspurgt. Det er helt uden binding og en fantastisk mulighed for at finde ud af, om I også bliver lige så vilde med lydbøger, som jeg er.

Følg dette link og opret dig med koden: CM2019

Jeg har tidligere lavet to skriv, hvor jeg anbefaler nogle af mine favorit lydbøger. Dem kan I finde her og her, hvis I mangler lidt inspiration til gode bøger.

Del endelig Jeres egne favoritter med mig i kommentarfeltet – jeg er nemlig altid på udkig efter ny og spændende litteratur. Lige for tiden sluger jeg nemlig minimum to bøger i ugen. Og jeg forsøger stadig, at skifte lidt mellem forkellige genrer, hvilket har givet mig mange gode og øjneåbnende læseoplevelser. De seneste tre bøger jeg har læst er Vinterland (en krimi af Kim Faber og Janni Petersen), Knust (en thriller/roman af Anne Mette Kirk) og Aldrig kun til pynt (en faktuel bog af Anja Leighton) – tre meget forskellige bøger, men alle anbefalelsesværdige.

God læselyst til jer 🙂

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow