{ Taler du med dine børn om de svære ting? // Velgørenhed, krea-hygge og alvorsnak }

SOS-børnebyerne, SOS børnebyerne, velgørenhed, SOS-fadder, Panduro, rabat Panduro, Panduro hobby, Childrens week, Pearl the Unicorn, enhjørning, DIY, DIY-kit, DIY med børn, kreativ med børn, Momster test, morblog,

// Annonce for Panduro hobby

Forleden tog jeg en af de der snakke med Sille, som kræver lidt ekstra omhu, nøje ordvalg og god tid. Faktisk var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt hun stadig er for lille til at skulle forholde sig til den slags, men jeg besluttede mig for at føle mig lidt frem og “tage tyren ved hornene”.

Sille og jeg har nemlig lavet en test for Momster Test, der var en oplagt mulighed for, at tage hul på snakken om, at ikke alle børn i verden har de samme gode levevilkår og muligheder, som vi har her i danmark.

Vi har nemlig testet endnu et af de geniale DIY-kits fra Panduro – denne gang det fine Pearl the Unicorn sæt, som Sille var helt forelsket i, da vi sidst var i butikken. Og ved køb af sådan et sæt støtter man SOS-børnebyerne med 15 kroner. Faktisk er der CHILDRENS WEEK hos Panduro i hele uge 22, hvor man sparer 20 % på alle børneprodukter, og vigtigst af alt, så donerer Panduro 10 % af omsætningen til SOS-børnebyerne.

Nå, men tilbage til den der snak, som vi fik os, mens vi lavede den fine enhjørning sammen. Med udgangspunkt i, at vi nu har støttet op om en meget vigtig organisation, fik jeg fortalt Sille lidt om fattigdom, sult og nogle af de lande, hvor skolegang, lægehjælp, tag over hovedet og iPads ikke er en selvfølge. Det gjorde indtryk. Et kæmpe indtryk faktisk, og det var også min hensigt.

SOS-børnebyerne, SOS børnebyerne, velgørenhed, SOS-fadder, Panduro, rabat Panduro, Panduro hobby, Childrens week, Pearl the Unicorn, enhjørning, DIY, DIY-kit, DIY med børn, kreativ med børn, Momster test, morblog,

Bare rolig, jeg har ikke traumatiseret min stakkels fireårige. For, som jeg startede med at skrive. så var det en meget velovervejet samtale, der blev tilpasset hendes alder og reaktioner undervejs. Og selvom snakken var alvorlig, så var det simpelthen så hyggeligt, nærværende og givende med en kreativ stund sammen. Det viste sig heldigvis også, at Sille er både empatisk, nysgerrig, undrende og omsorgsfuld, når det kommer til alle verdens børn. Vi lavede en aftale om, at vi sammen vil besøge så mange steder i verden, som overhovedet muligt, så vi kan sige hej og smile til børnene, der har det svært. Og Sille vil gerne hjælpe med at samle penge ind til “de fattige lande”. Mor er stolt!

Og her i løbet af weekenden vil Sille og jeg melde os som SOS-faddere hos SOS-børnebyerne. Noget jeg længe har overvejet, men ikke lige fået ført ud i livet. Nu kan vi gøre det sammen, og det giver bare så meget mening for mig, som menneske og som mor <3

I kan læse vores anmeldelse af Pearl the Unicorn LIGE HER.

Snakker I med Jeres børn om de svære ting, der foregår rundt omkring i verden?

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow