{ Lydbogsanbefalinger #3 // Spiloppens favoritter // Børnebøger }

Mofibo, lydbøger, lydbøger til børn, børnebøger, fire år, underholdning til køreturen, ferie med børn, ferieunderholdning til børn, kør langt med børn, børn køresyge, mofibo rabatkode, rabat mofibo, Lydbog, lydbogsanbefalinger,

Annonce // Samarbejde med Mofibo

Snart er ferietiden over os, og i den anledning vil jeg dele en lidt anderledes udgave Lydbogsanbefalinger med Jer. Nemlig Spiloppen Silles favoritter, nøje udvalgt af hende selv.

Sidste sommer hørte hun sit livs første lydbøger, da vi var i sommerhus. Der manglede vi nemlig en lille “siesta beskæftigelse”, der kunne få hende lidt ned i gear midt på dagen. Det havde hun brug for. Og det havde hendes forældre også. Så mens lillebror sov middagslur, så lå Sille på en solseng i skyggen og lyttede til lydbøger. Og siden da har hun hørt virkelig mange.

Om få uger skal vi til Bornholm på sommerferie – hvilket inkluderer en meget lang køretur. Og da hun har tendens til køresyge, så fungerer det ikke så godt med tegnefilm på iPad`en. Og der er lydbøgerne altså særligt geniale. Så er hun både godt underholdt og kan holde øje med trafikken. Bare et lille tip, hvis andre også mangler lidt underholdning til lange køreture.

I kan finde mine tidligere lydbogsanbefalinger HER og HER, hvis I mangler inspiration til virkelig god læsning/lytning til de voksne også.

Adspurgt om sine lydbogsfavoritter fandt Sille frem til nedenstående 7 bøger. Derudover nævnte hun også Natbjørnen Tjugga, der er en børnemeditation, der støtter barnet i at falde i søvn. Den har jeg allerede skrevet om LIGE HER.

Sille er fire år, men mit bud vil være at de fleste af bøgerne vil fange interessen hos børn på op til 8 år i hvert fald.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære af Jakob Martin Strid

En lidt anderledes og gakket historie, der tager børnene med ind i det sjoveste univers. Illustrationerne i bogen er skønne, men fortællingen fungerer også virkelig godt som lydbog.

Dyrene i Hakkebakkeskoven af Thorbjørn Egner

En klassiker, som moden heller aldrig bliver træt af.

Troldepus bøgerne af Dines Skafte Jespersen

Når Sille lytter til Troldepus bøgerne, så mindes jeg mine egne første skoleår, hvor netop den serie var med til at lære mig at læse. På Mofibo er der mere end 20 bøger i den serie, så der er mange timers underholdning sikret, hvis børnene forelsker sig i den frække Troldeunge.

Heltemod og Kragelort af Josefine Ottesen

Eventyret om hullerikkerne, Birk og Ask, er den lydbog der har begejstret Sille mest. Det er en lang og ret kompleks fortælling, fyldt med spænding. Og hun sluger hvert et ord råt.

Pippi Langstrømpe af Astrid Lindgren

Der findes flere forskellige Pippi-bøger på Mofibo, og som de fleste andre børn, så holde Sille meget af alle fortællingerne om Pippi, Tommy og Annika.

Emil fra Lønneberg af Astrid Lindgren

Ligesom Pippi, så kan man ikke andet end holde af Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger om skarnsknægten Emil, der har et hjerte af guld. Sille skraldgriner højt, når hun lytter til den.

Sjove lyserøde prinsessehistorier af Brødrene Grimm, Kim Fupz Aakeson, Siri Melchior, Rikke Schubart

Fem sjove prinsessehistorier, der faktisk var den første lydbog Sille hørte. Hun var vild med den dengang, og det er hun stadig.

ET EKSTRA TIP: På Mofibo appen kan man se, hvor lang tid den pågældende lydbog varer. Så kan mange finde en passende længde. Vi bruger de lange til køreture, middagshvil mm. Og de hent korte er gode til godnatlytning, hvis det er blevet lidt sent.

I forbindelse med mit samarbejde med Mofibo, kan jeg give Jer mulighed for, at prøve Mofibo gratis i hele 30 dage (gælder kun nye kunder). Det er helt uden binding og en fantastisk mulighed for at finde ud af, om I også bliver lige så vilde med lydbøger, som jeg er. Koden gælder frem til d. 31. juli 2019.

Følg dette link og opret dig med koden: CM2019

Hvis I har nogle gode bud på bøger til en fireårig (med hjerne som en på seks), så del meget gerne.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow