Om mig

Velkommen til CamamaMilla, en blog om livet som mor i en fighterfamilie.

Jeg hedder Camilla, og har fejret hele 32 fantastiske fødselsdage. I 12 år har jeg kysset med Store S, mit livs kærlighed, og sammen har vi lavet verdens sejeste unger. Spiloppen Sille (december 2014) og fighteren Kalle (oktober 2016). Vi bor i vores drømmehus lidt uden for Ribe, et on-going renoveringsprojekt.

Kalle er født ekstremt præmatur, og vi har siden hans fødsel været indlagte med ham. Dette vil være det primære omdrejningspunkt her på CamamaMilla, da jeg håber vores  historie kan være med til at oplyse, inspirere eller måske endda give andre i samme situation håb og følelsen af, at de ikke er alene.

Derudover er jeg en rejselysten shopaholic med hang til livsnyderi, god kaffe og søde sager. Jeg holder meget af at skrive, elsker mit hjem og min have, er ikke bange for at ytre min ærlige mening, og så øver jeg mig på, at være ligeglad med, hvad andre tænker om mig.

Jeg håber I har lyst til, at følge med på vores rejse tilbage til livet.

// Camilla

 

Kontakt

💌  camamamilla@gmail.com

Reklame

Ordene og holdningerne på bloggen vil altid være mine egne.

Eventuelle produkter jeg skriver om, vil altid være betalt af egen lomme, medmindre andet fremgår tydeligt i teksten. Hvis jeg bruger reklamelinks, vil dette også fremgå.

Jeg tester meget gerne relevante produkter mm., men kun dem jeg kan stå inde for, får taletid på bloggen.

Follow