{ DIY tørrestativ // En anderledes og pæn løsning, man gerne viser frem }

Clothes dryer, laundry rack, laundry drying rack, DIY tørrestativ, tørrestativ, gør det selv tørrestativ, hjemmelavet tørrestativ, dryingrack,
Det er sørme heldigt, at jeg bor sammen med en kreativ, perfektionistisk handyman

Jeg er mere end glad for vores fine hjemmegjorte tørrestativ. Vi har ledt efter et pænt tørrestativ i noget der føltes som en evighed, men enten faldt dem vi fandt ikke lige i vores smag eller også var de alt for dyre. Derfor blev konklusionen til sidst, at endnu engang måtte det blive en gør-det-selv-løsning. Og resultatet er blevet helt perfekt, hvis I spørger mig.

Efter jeg viste det frem på Instagram, har jeg fået en del forespørgsler på det. I er mange der gerne vil eje et, men lige nu kan Store S desværre ikke lokkes til, at lave flere – og tro mig, jeg har prøvet. Jeg drømmer jo til stadighed om et liv som selvstændige, hvor Store S skaber smukke, håndlavede produkter.

Men hvis I gerne vil eje et i samme stil, så påstår Store S altså, at det slet ikke er så vanskeligt, at lave et selv. Det kræver få materialer, en masse tid og så en dygtig handyman eller -woman.

Så værsgo’ – lad jer endelig inspirere af vores smukke DIY tørrestativ.

Clothes dryer, laundry rack, laundry drying rack, DIY tørrestativ, tørrestativ, gør det selv tørrestativ, hjemmelavet tørrestativ, dryingrack,

Vi har brugt:

 • Fladjern
 • Rundstokke i ubehandlet træ
 • Klar lak til træet, så det ikke suger frugt fra tøjet
 • Sorte skruer
 • Sort spraymaling
 • Sort reb (vi købte det her – det var ret svært, at finde sort reb. Så nu er tippet givet videre)

Målene på vores er 60×200 cm. Det passer lige med, at der er plads til en hel maskine tøj. Så meget mindre tørreplads kan ikke anbefales. Hvis ikke man har plads til et, der er lige så langt som vores, så kan man jo gøre det kortere og så øge bredden lidt i stedet.

Vores er skruet fast på væggen, men man kan også sagtens lave en løsning, hvor man bruger hængsler, så det kan vippes op af væggen, når det ikke er i brug. Ret smart, hvis ikke man lige har et kæmpe bryggers.

Clothes dryer, laundry rack, laundry drying rack, DIY tørrestativ, tørrestativ, gør det selv tørrestativ, hjemmelavet tørrestativ, dryingrack,

Skulle I have nogle spørgsmål, så stil dem endelig i kommentarfeltet. Og bare rolig, jeg får selvfølgelig ham der håndværker-typen til, at besvare dem – jeg er bare hende med alle ideerne 😉

God arbejdslyst.

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

7 comments / Add your comment below

  1. Mange tak for de pæne ord 😘 Vi er også mere end tilfredse med det.

   Altså før havde vi et almindeligt stativ i metal, og der bruge vi heller aldrig klemmer – da jeg synes, at netop klemmer laver dumme mærker. Så nu buler tøjet mindre end før, og synes faktisk ind, at det er noget jeg bemærker. Silkebluser mm. bliver hængt til tørre på bøjler.

 1. Mega flot tørrestativ, lige den stil jeg mangler til vores nybyggede bryggers/badeværelse👌
  Må jeg spørge dig hvad det har kostet i materiale kroner?
  Bare inden jeg præsenterer projektet for manden😁
  Venlig hilsen Line

  1. Hej Line.

   Tusinde tak. Vi er også vildt glade for det.

   Jeg har faktisk ikke nogen pris på det, da vi havde de fleste materialer i forvejen. Men vil tænke i omegnen af små 1000 kroner?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow