{ Kontrolindlæggelse og frie hænder }

Tirsdag middag vendte vi hjem efter en kontrolindlæggelse på Respirationscenteret på Skejby sygehus. Vores tredje indlæggelse deroppe siden vi blev udskrevet i august. Denne var heldigvis den korteste af dem alle, hvor Kalle blot skulle have en masse overvågningsudstyr på hele natten igennem, og så måtte vi tage hjem efter stuegang dagen efter. Der er langt fra lavet så mange nye aftaler/ændringer, som ved vores forrige kontrolindlæggelse, men lidt er der da alligevel sket.

Vores kontaktlæge på Respirationscenteret var heldigvis tilfreds med Kalle og alle målingerne. Alt ser “ganske fornuftigt” ud, og nu skal vi ikke til kontrol deroppe før om et halvt år. Det er simpelthen SÅ fantastisk! For selvom vores indlæggelser på Respirationscenteret jo er harmløse, kun varer et døgn og er planlagte, så trækker de virkelig tænder ud for både Store S og jeg. Det er lidt som om, at vi har opbrugt vores kvote af nætter tilbragt på et hospital – og så går vi begge helt i baglås ved tanken om, at vi skal overnatte der. Vi orker ligesom ikke rigtigt mere.

Men altså, hvis der ikke sker nogle større tilbageskridt eller andre uventede ting, så skal vi bruge det næste halve år herhjemme på, at trappe langsomt ud af c-pap’en. Og det har vi fået helt frie hænder til. Så nu har vi ingen restriktioner ift., hvor meget eller hvor lidt han skal have c-pap på. Vi kan i stedet lade Kalle’s lunger styre tempoet, og ikke længere hænge os så meget i, om han har været uden udstyr i 2 eller 4 timer. Når han ikke længere har noget iltbehov om natten, så må vi også  begynde på udtrapningen der.

Det kommer til, at tage tage lang, lang tid, for lige nu går det kun meget langsomt fremad. Men vi tror stadig på, at 2018 bliver året, hvor Kalle bliver helt fri for udstyr. Fingers crossed. Og når den dag kommer, så skal det fejres!

// Camilla

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow