{ Hej privatliv. Det er længe siden // Slut med respiratorisk overvågning }

babytøj, Holly`s, BabySam, test, momster test, respiratorisk overvågning, babysam Holly`s

// Sponsoreret indhold*  //

Da jeg for to år siden blev akut indlagt på svangreafdelingen på Kolding sygehus, havde vi ikke den fjerneste ide om, hvad der ventede os forude. Og gudskelov for det. For havde nogen fortalt os, at der ventede et alt for tidligt møde med vores baby, utallige måneder med bekymringer om liv eller død, 11 måneders indlæggelse, kronisk lungesygdom, hjælpere i hjemmet, og at der ville gå to år (!!!) før, vi igen ville få et helt almindeligt privatliv… ja, så ville vi nok bare have lagt os grædende i fosterstilling. Men vi har taget det en dag af gangen, og det har hjulpet os rigtig meget. 

Nu er vi så nået til endnu en af de helt store, skelsættende milepæle: Vi har fået vores privatliv tilbage!  

Selvom Kalle i forrige uge blev så syg, at vi måtte forlænge overvågningen af ham lidt, så er det nu en hel uge siden, at vi sidst har haft en fagperson i vores hjem. Og selvom vi på ingen måde har været kede af, at de har været her, så føles det altså helt særligt, at vi nu endelig bare er os fire. Sådan som det er meningen, at det skal være, når man er en familie.

Hvis vi ser bort fra en uge i sommerhus, en forlænget weekend i Tyskland og en overnatning i Sommerland Sjælland, så er det første gang i to år, at vi ikke skal forholde os til fagpersoner i vores hverdag. Det føles meget bedre og vildere, end jeg egentlig husker, det der privatliv. Det, at vi ikke længere skal vente oppe om aftenen, huske at være hjemme til en bestemt tid/eller huske at give vores bureau besked, at vi nu kan tale (!) frit og højt i soveværelset, stå op i bar r** om natten eller tage på en spontan ferie, det føles fuldstændig magisk!

Men det aller bedste er selvfølgelig, at fraværet af fagfolk og overvågning skyldes, at Kalle har det bedre end nogensinde før. Vi behøver ikke engang, at måle hans værdier længere – medmindre han er syg eller på anden måde virker respiratorisk påvirket. Hans værelse ligner nu et helt almindeligt drengeværelse, og man skal kigge i skuffer og skabe herhjemme, hvis man skal finde spor af, at her bor en lille lungesyg dreng.

Flere har spurgt os, om det ikke også er en lille smule angstprovokerende, at stå helt alene med ansvaret herhjemme. Og det kan jeg, uden tøven, svare NEJ til. Både Store S og jeg er fuldstændig trygge, og har en stor tillid til vores egen faglige formåen og vores fornemmelse for Kalle`s sygdom. Vi kender ham bedre end nogen andre, ser de mindste små forandringer og formår altid, at holde et køligt overblik i pressede situationer. Vi kunne faktisk ikke føle os bedre rustede til, at “stå på egne ben”. Og så har vi jo også altid mulighed for, at kontakte vores kontaktlæger på hhv. OUH og Respirationscenteret, hvis der opstår nogle uventede ændringer i hans respiratoriske tilstand. Og når Kalle i vinterens løb uundgåeligt bliver syg, og får brug for sit udstyr i perioder, så har vi stadig muligheden for, at få hjælp til overvågning om natten, hvis vi ønsker det.

Der bliver fortsat passet godt på Kalle og os, og for det er vi dybt taknemmelige.

babytøj, Holly`s, BabySam, test, momster test, respiratorisk overvågning, babysam Holly`s

Kalle er lige kommet på den anden side af to ugers sygdom, hvilket har været virkelig hårdt for både ham og hans mor. I de uger har han nærmest boet i de bløde og behagelige Holly`s styles, som vi har testet for Momster Test.  Jeg vil gerne fremhæve en virkelig god og holdbar pasform, stor bevægefrihed, åndbarhed og komfort. Hvis I gerne vil læse hele vores anmeldelse, så bliver den udgivet i næste uge. Holly´s ikoniske firkløverprint er blevet relanceret af BabySam, og er lavet i en kraftig OEKO-TEX kvalitets bomuld. På billederne har han denne fine heldragt på, og I kan se hele kollektion lige her.

Hurra for privatliv – må vi aldrig mere tage dig for givet!

// Camilla

* Tøjet på billederne har vi modtaget fra BabySam i forbindelse med test  

{ I kan også følge med på InstagramFacebook og Bloglovin`}

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow